Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

xfg6v697j

azért is a régebbi tipusokhoz  húzok, mert ha újra kell telepíteni,nem kell kismillió drivert felrakni,hogy egyáltalán működjö rajta valami,hanem a xp alapból felismer mindent.

xfg6v697j

HELÓ!!!![#help]
Mi az a leggyengébb konfiguráció,amin még biztosan elmegy a mach, léptecses gépnél.
Tapasztalatokat kérnék.

besirkyjh

Szia  

KOrán keltél .

http://www.machsupport.com/" TARGET=_fnew>Pc minimum

Hasonlot kérdeztél tegnap 19:16 kor is :)

xfg6v697j

igen,de csak sirnyeteg reagált

xfg6v697j

arra nem tér ki a lerírás,hogy P1-es vagy P2-es gép a minimum.
Lehet, hogy P1-essel is elmegy?

besirkyjh

Arra nem az igaz , de arra kitér hogy 1Ghz processor és 512Mb memoria.

P-III 800Mhz 384 Mb (256+128 ) ez amit itthon a cnc-re használok már 4 éve .

xfg6v697j

köszönöm a reagálást mindenkinek, ma megyek és veszek valamit,de nem adok tizezernél többet érte azt már elhatároztam.

s7manbs8

Az a furcsa, hogy ugyanezt majdnem megcsinálták anno Z80 processzorral 4 MHz-en .... :)

xfg6v697j

én már commodore64-el is megcsináltam!
az csak 0.95 MHz-es volt.
utána meg 40 MHz-es 486-on is.

besirkyjh

Szia  

Nem is az a gond , hanem az hogy Win2000 és XP fut a Mach3 .Azoknak meg gép igényük van .
P-I és P-II processor még nem készült 1Ghz ben :)

000000000

igy látszik inkább a használando szoftverek milyen programozási nyelven irodnak az a leghatékonyebb matematikai muveletek össegzési alapján ezért még a leghatékonyabb programozoi nyelv még a borland delphi :)!

may47wb

Üdv!
Valamit rosszul csinálok vagy ez mach3 hiba?
Kört szerettem volna kivágni, de a kör középpontját nem tudtam beállítani.
http://cnctar.hobbycnc.hu/Nemes%20J%e1nos/K%e9pek/01%20%282%29.JPG" TARGET=_fnew>___KÉP___
Mi lehet a probléma?

me3ua0a6

Ha minden igaz, akkor az a kereszt a maró helyzete, nem a kör középpontját mutatja. Szerintem.

279nwbpsa

Én ezzel a varázslóval párszor ráfáztam.Hol kisebb lett a kör,hol nagyobb.Azt azóta sem tudom,hogy miért?
Másik progiban készített kör viszont rendben van.
Erre a műveletre tehát nem szeretem használni a Mach3-at...

VViktor

János mielőtt nekiállsz szerkeszteni Kör kivágást állítsd a tengelyeket nullára.