Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

000000000

000000000

Lehet, a gyorsulás/lassulást kel rövidebbre venni.

hyuekyh7a

Amikor újraindítom akkor az első műveletnél szépen meg áll abban a pillanatban, de a másodig harmadik már nem, a lassulás értéke 2000, ennek már elégnek kellene lenni.

cu05ic9nw

Caba! nálam is volt ilyen jelenség. de amikor rá raktam a Mach-nak a abba be van építve a tapintó program azóta nem hibádzikhttp://www.machsupport.com/screens.php" TARGET=_fnew>Mach Blue Probing by Big-Tex

D.Laci

Input Signals fülön álits be egy Hotkey-t (egy nem használt billentyüt) , és az Emulated-ed engedélyezd.
Így levegőbben(szántva) próbáldki. Ha így gyorsan reagál akor a tapintódal lesz a gond.
A tapintónak úgy kel müködni e hogy tul tudjon szaladni. Mmint a közelités érzékelős végálás kapcsoló.
Plazmavágót megkérdezted?

hyuekyh7a

Szia Laci!

Bocsi elfelejtettem, mi is kell neked a papírt azt tudom.
Na rájöttem mi a probléma, nem csak a Z tengely lassulását veszi figyelembe hanem az X vagy Y tengely értéke kicsi akkor azzal az értékkel lassul, ez persze hiba. Az ajánlott blue képernyőt telepítettem és így már jó, ez csak a Z lassulást veszi figyelembe. Nekem viszont ez a képernyő nem jó, de abban bízom ha telepítem ezt és utána mégis a régit használom akkor jó lesz.

xfg6v697j

Ma érdekes jelenséget tapasztaltam a mach megkergült és nem lehetett leállítani.
Megpróbáltam behívni az eszközkezelőtm (alt ctrl del) ettől 190 fokkal elfordult a képernyön a kép az egér is fordítva működött.
Áramtalanítani kellett a gépet ujraidítás után is el volt fordulva a kép.
Csak a rendszerviasszaállítás segített.
Lehetr hogy a winfos volf a baj okozója?

me3ua0a6

Mivel nem a mach kezeli a képernyő irányát, így elég nagy az esély, hogy a winfos kergült meg.

Egyújabbgépépítő

A Ctrl + Alt Gr valamint egy nyíl lenyomása Windows alatt forgatja a képernyőt.

lari

Egy laptopba épített kamera által létrehozott kép helyzetét nem lehet esetleg ily módon (vagy más módon) megfordítani? sajnos fejtetőn mutat mindent...

Nemes Mihály

HÁt már én is találkoztam ilyen hibával  Főleg ha Windfos 7 van!!!

De Xp alatt is létezik :)

megoldás!!! Driver!!!
az segít rajta 100% ban.

Riboga

Látta már valaki, hogy hány sort tud másodpercenként feldolgozni a Mach? Nekem 25-30sor/s után darabossá kezd válni a mozgás és jó lenne tudni mi okozhatja. Smoothsteppert használok.

Rinaldo

Az előre olvasást állítsd 200-ra a jelenlegi alap 20 helyett!!

Rinaldo

Look ahead ha jól emlékszem .. a configban van valahol.

Riboga

Köszi, ez valóban megoldotta.