Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

xkbv3nx0d

Nos... teszt fejlemények...

AMD-vel nincs gond! a test azt mondja 35KHz-n hogy system excellent!

verzió R3.043.022

Igen a képernyőn is azt mutatja amit a gép csinál.

most éppen olyat, hogy az X tengely scale-t magától menet közben átnyomja -1 re egy pillanatra megáll, átpozicionál és tükörbe folytatja...

000000000

s7manbs8

Nem hibásan olvas a vinyóról ?

xkbv3nx0d

azt nem tudom... de nem hiszem

most levettem a 3-as machot a gépről, feltettem a 2.63 csak még okosítani kell, mert a nagyobb fileokat nem olvassa be

besirkyjh

Szia  

Szerintem driver problémád van de csak az ujra telepités rá az orvosság ( Mach3 ujra telepités ).

Javasolnám a 2.63-as verziot ott még nem voltak gondok .
Uninstaláld a Mach-ot és utánna ujra inditás utánna másik verzio telepités és nagyon fontos az ismételt ujra inditás ( de ezt irja is a 2.63 verzio ( ujra inditás nélkül az XP-nek annyi!

xkbv3nx0d

megtörtént, most tesztelünk....

xkbv3nx0d

jelentem jónak tűnik a régi verzióval!

köszönöm a tippeket

besirkyjh

Akkor jo , most igyunk rá mert késöbb lehet máf nem lesz okunk .

Egy kérdés : szükség van a 35Khz-re ? MIért ?

Egyújabbgépépítő

Fehérváron vettem tesztelésre egy © Polgárdi Balázs féle UC100 -t.
Szerintem a hasonló problémákra megoldást nyújt, az első próbálkozások korrektek és így nem LPT függő a rendszer.

2dbfy8y

Hali!
Ezt én cáfolnám!
Nekem volt AMD1600 xp gépem, és nem volt vele semmi gondom! Inkább a Windows szívatott be mindig! Egy sima alap verzió viszont mindent bírt!
Nekem a gyári verzió kukába való volt!  [#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1][#nevetes2][#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1][#confused][#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1]

000000000

az online verzios opredszerek tényleg kukába valok ahogy mondod ugyanis a online verzioban valo licensz védelem a windows müködési és meg bizhatosági paramétereire menek ez a legrosszab össze álitás egy program és egy védelem össze akadásába az az nincs csucsra fejleszve vagyis meg bizhatatlan és használhatatlan.....

bicme92us

Szia! Nekem a 486-tól kezdve, többnyire AMD-és gépeim voltak, vannak. K6/2-450 (500) legenda, a többi meg-sem közelítette. Amiről írok ill. a cnc megy, ebből 3 (három) db van,  Gigabyte GA7400 alaplap. Régi de még ma is jónak számít. Praktikus nem kell telepítgetnem. Más.
Kint vagyunk a haver gépműhelyében, beszélgetünk.
Egyszercsak a plazmavágó gép  elhúz oldalra. Kérdezem , mi történik?
Bekapcsolt a képernyővédő. Igen, és ha törik a gép? Mindent ami nem kell, MSN, stb ki kell kapcsolni, és ahogy a Kulcsár Zoli tanácsolta ha a program jól működik maradjunk annál amível dolgozni is lehet.

s7manbs8

Reménykedjünk hogy az atomrakéta kilövőkön nem MSN-eznek meg ilyesmi ... :)

000000000

képernyö kimélö az 100% proci terhelés egy magos procinál az legyen intel vagy amd valoszinü mach3 megszünik létezin ilyen proci terhelésnél......

wzc80zbf7

Valaki nem jártas abban hogy hol találok Mach3-hoz programozói kézikönyvet? Plugint akarok hozzá fejleszteni de semmi kiindulópontot nem találtam még sehol :(