Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

xfg6v697j

Én is szivesen segítek a brain megírásában,csak tudni kellene,hogy melyik kimeneteket szeretnéd a ledek vezérléséhez használni.

887uiwjpw

De a Brain-t tudom használni Modbus nélkuül?

xfg6v697j

természetesen.

xfg6v697j

felraktam a mach-ot és eldobta a gépem az agyát.
ujraindult a telepítés után a gép,majd két pittyenés kíséretében kiírt olyant,hogy valami összeakadt a procival,és válasszak,hogy f1 tobvább,vagy f2 setup.
alig sikerült visszahozni a vinfost.
találkozott már valaki ilyesmivel?

sanka74

Szia! Én már igen, amikor nem csináltam meg telepítés után a driver tesztet.

xfg6v697j

nem is volt lehetőségem megcsinálni,mert a finis gombra kattintás után újraindult a gép

xfg6v697j

bmach-ot leszedtem,de még mindíg ugyan azt csinálja két pittyenés válasszal f1 vagy f2.
Hogy lehet helyrehozni?[#conf]

887uiwjpw

irtam mail. várom válaszod, és előre is köszi a segítséget

xfg6v697j

xkbv3nx0d

Valaki tudna segíteni Mach3-ban az Auto Tool Zero felélesztésére... általában gondot okoz a pontos Z tengely nullázása különböző anyagok esetén...

láttam egy ilyen lapkás megoldást, amikor egy adott méretű fém lap zárja az áramkört a marószerszámon keresztül...

Ezügyben, vagy jobb ötlet esetleg ha valakinek...

Köszi

000000000

xkbv3nx0d

ilyesmire gondolok... ehhez hol lehet hozzájutni és milyen áron?

svejk

Ott a video jobb alsó sarkában az elérhetőség.
Egyébként meg http://www.t2cnc.hu/" TARGET=_fnew>Klavio kft.

xkbv3nx0d

Köszi, közben én is rájöttem... de egyenlőre valami olcsóbb megoldást keresnék.

sanka74

Hm...A gépet el tudod indítani? Én is ugyanigy jártam, felment a mach, és nem tudtam ujra indítani és jött a kék halál...Többszöri próbálkozás és amikor végre elindult akkor az ocx driver tesztet futtattam le, utána jó lett...