Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

xkbv3nx0d

Na még egy kérdés... lehetséges olyat csinálni az alap screen-en, hogy az eltelt idő helyett a hátralévő legyen?

000000000

wzc80zbf7

000000000

kiterjesztés pdf!:)

lari

Mach3-ban, betöltve a Turn felületet, a varázslók opcióban nem az esztergálási varázslók jelennek meg, hanem a MILL varázslók. Bármit csinálok, a TUrn varázslókat nem tudom megjeleníteni.
Mi lehet ennek az oka?

lari

Most meg bejött... Vártam vele kicsit, újraindítottam és megjelennek a Turn varázslók...
Teljesen kerge ez a program....

KoLa

Csak ki kell ismerni!  "Mach3-ban, betöltve a Turn felületet"  ha a millre töltötted be a turn  felületet, akkor ne csodálkozz!
Viszont ha Turn-t indítod akkor jó lesz a lista a varázslókban![#bohoc]

000000000

maga a program a Mach3.exe betöltéskor a beálitási configot parancsbol hivja meg az adot részhez és azt tölti be az az *.xml

parancs ikon parancs utvonalak....

C:\Mach3\Mach3.exe /p Mach3Mill

C:\Mach3\Mach3.exe /p Mach3Turn

C:\Mach3\Mach3.exe /p Plasma

me3ua0a6

A Mach3 le tudja kezelni a tengelyenkénti külön enable jel kikapcsolását?
Azaz:
Ha nincs szükség tartó áramra, akkor el tudja küldeni teljes pihenésbe a nem használt tengelyt?

lari

Nem mill-re töltöttem be.
Rendesen megnyitottam a Turn programot, mégis rosz varázslókat produkál...
Persze nem mindíg csak amikor akarja....

000000000

A mai nap hozzájutottam egy alaplaphoz Intel BLKD525MW (ATOM D525 CPUval).

http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=Intel+Atom+D525+%40+1.80GHz" TARGET=_fnew>Itt egy benchmark mire képes ez a kis vacak processzor

Miután feltelepítettem az operációs rendszert és a mach3-at, futtattam a DriverTest.exe-t.
Iszonyatosan jó időzítése van és ami még mellette szól hogy 170x170x40mm az egész alaplap.
A processzor be van forrasztva és a gyártó még a  cpu ventilátor csatlakozót is lefelejtette róla.
Ez nem véletlen, mivel a disszipáció maximum 13watt.
Ventilátor nélkül se sikerült 50 foknál jobban felmelegíteni.  
Az alaplap és egy 120GB-os HDD, billentyűzettel, egérrel  maximum 39.5wattot fogyasztott.
Az ára szerintem nem vészes, de ez relatív.
Az alaplap processzorral 17500Ft bruttó és a 2GB SODIMM memória 3390Ft volt.

És ő lenne az  

http://www.motherboardgalaxy.com/images/bigimages/7736.jpg" border=0>

000000000

mindenkinek elakadt a szava hogy ekkora a csend itt ?

Tibcsi

A Mach-hoz elvileg nem jó az integrált video vezérlő, és abba az 1db pci portba, nem igazán találsz vga-t A mach oldalán, ez le van írva, de azért szupi kis alaplap.

me3ua0a6

[#wow1] Az összes eddigi CNC gépemen integrált vga volt... Gond nem volt velük :S