Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

9ah5mpgwm

Nem tudom nálatok mi tré,az én masinám 1,7+ AMD 1.4Ghz 512Mb ram és tökéletes a Mach3 és Surfcam is pedig csak egy 4Mb videókártya van benne.

000000000

Próbáltad már ~600.000 soros g-kóddal?

ppxgww95

Felraktam az FTP könyvtáramba egy long.tap nevű 1164768 soros programot. Nekem Intel Core2 Quad Q8200-al, 2Gb RAM-al, Geforce 8500GT-vel, Jog Follow-val gond nélkül futott. Az AC-hez való posztot is oda másoltam, amivel a progi készült.
Mach3 R3.042.040-el próbáltam.

9ah5mpgwm

nem tom hány soros lehet egy fénykép gravírozása 1    
tizedes felbontásnál 20x13 cm?de megy szépen,igaz csak léptetőmocikkal.

9ah5mpgwm

honnan tölthetném le???kipróbálni??

s5f8tmfv3

0gcbjd9w4

Nekem a 7-es sorban  hiba úzenetet ír!
Beirtam a[*3] de nálam valami nagyon nem stimt!!
Egyébként nagyon köszönöm a segitséged!  

0gcbjd9w4

BOCSI már müködik!!!!
Nayon köszönöm!!

ppxgww95

Szívesen. Ha el akarsz egy kicsit merülni a Mach3 programozásában, akkor tudok adni egy saját készítésű leírást (példaprogramokkal), amivel középszintig gyorsan el lehet jutni.

ppxgww95

Köszi, hogy besegítettél.
Egyébként, hogy lehet így linkelni az FTP-n lévő tartalmat?

000000000

Kipróbáltam ezt a giga kódot.  
3 gépre raktam fel. Van közöttük 1800 -as 500 mega rammal. Szépe fut mindegyiken. Csak a betöltésnél kel kicsit várni a gyengébb gépen.
Köszi a lehetőséget!

0gcbjd9w4

Ezért hálás lennék!

ppxgww95

Feltettem az FTP-re.
http://cnctar.hobbycnc.hu/alma999/Mach3/" TARGET=_fnew>Segédlet alkönyvtárban található.

ppxgww95

Igazán nincs mit.
Az első szerszámpálya generáláskor kiderült, hogy az AC 999999 után újrakezdi a sorszámozást. Gyorsan ki is szedtem a posztból, bár a Mach nem problémázott az újrainduló számozás miatt.

j3rx6bsjd

Kipróbáltam,tényleg elájul,ha polárban szeretnék fúrni,még sosem volt rá szükségem,ezért nem tűnt fel,eddig elég volt a derékszögű rendszer,az pedig nekem hibátlanul megy.
Azért kijavíthatnák,mert hasznos dolog,persze ha szükség van rá.