Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

pa0n9mw

Üdv
Hát nemtom.
Feltelepitttem és el is indult ME alatt.
Igaz semmit nem csináltam vele mert nem volt cnc gép  a közelben.
Lehet akkor mondaná be az unalmast?

végyé

000000000

Gyurikám miért ragaszkodsz ahhoz a Q..a,miléneumhoz ennyire?lőkj felj egy xp-t.ez se tul szuper,de kompatibilitás szempontjábol jobb!!!

000000000

Én ugyan nem próbáltam soha, csak XP alatt, de az Arto ezt állítja!

pa0n9mw

Üdv
Azért mert most nem akarok beruházni egy uj gépbe, na meg a programba.
Ami meg van az gyenge az xp hez.
Egyébként meg nem is tetszik, soroljam még? :)

végyé

000000000

nekem sem nagyon,de sajnos ezt kinálják!eredmény van a másik dologgal kapcsolatban?

HJózsi

Release Candidate: http://www.machsupport.com/downloads.php" TARGET=_fnew>ITT
March 10/2009
Release 3.042.022
-- Pause LED's fixed
-- More work on the feedhold
-- Cancle from file load will no longer kill the current file

hyuekyh7a

Használja valaki a mach lézer gravir plugint nekem kézszer csinálja a képet eltolva egymástól,próbáltam már mindent változtatni amit lehet de semmi eredmény.

000000000

ez az őnállo offszetelés ismerős téma....

Sys_m

Szia Csaba!

Másnál is ugyan ez a probléma:
http://www.machsupport.com/forum/index.php/topic,6520.0.html" TARGET=_fnew>Mach fórum

Esetleg vedd fel vele a kapcsolatot, hátha többet tud a hibáról.

Sys_m

hyuekyh7a

Köszi Sys_m, de ott már felvetették vagy egy fél éve és semmi válasz!!

000000000

[#heureka]Balóldali menükben is elérhetővé tettem a MODBUS-os "oktatási anyagot" (MODBUS Periféria Vezérlő csoportban)!
Ajánlom szíves figyelmébe minden haladó CNC építőnek![#eljen]

000000000

Hello mindenki

Elégé kezdő vagyok a mach3-ban és nem tudom hogy hogyan lehet azt meg valósítani benne hogy egy nyomógombal egy kimenetet kapcsoljak

tudna ebben valaki segíteni?

000000000

Használd a Brain Edotort és a Brain Controlt! Pont alattad írom a leírás helyét!
Az ott írtakat értelemszerűen kell használnod (ha csak LPT kimeneted van, akkor arra irányíthatod)!

000000000

Szia! Ki szeretném próbálni én is a lézervágómon a plugin működését. Hogyan vezérli a lézert ez a progi? Nekem jelenleg egy magas jel kapcsolja a lézert az egyik lpt lábon, de a plugin nem indítja. A lézer tápomnak van pwm bemenete is a teljesítmény szabályzására, jelenleg ez nincs bekötve ezt egy potival szabályzom, és a táp másik +5V bemenetén kapcsolom. Köszi

hyuekyh7a

Hát a sebesség fügvényében adagolja a lézer teljesítményt (PWM kitöltés)és a világos részeket égeti, amúgy nem jól működik senkinek sem, lehet fizetős lesz vagymost az nem tudom.
De a MesterGy progjamja szépen dolgozik, csak egy kis fejlesztés kellene még a nagyobb teljesítményű lézerekhez.