Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

000000000

Hogy kell az xp-ben beállítani ezt a processzor vezérlést

dg8n4i8x

Sziasztok!

Vezérlőpolt/rendszer/speciális(fül)/teljesítmény/spciális(fül) itt a legfelső processzorvezérlésnél a pöttyöt a háttérszolgáltatásokra kapcsold át és kész is!

5bzs27u7

Köszi, körül nézek.

5bzs27u7

Igen, van a 2000-ben is.

000000000

A Mach3 Support site-on van egy fordítási link (http://www.machsupport.com/artsoft/support/translations.htm" TARGET=_fnew>Translations) amibe jó lenne a mi Magyar nyelvünket is beleépíteni! Ez hozzájárulhat a Magyar Mach3 megjelenéséhez![#taps]

000000000

Üdv Balu!
Köszönöm! Be fegom állítani.
Hali mindenkinek

000000000

Hali István ! ( a hobbi cnc-éktől)
A mac3-ra nem lehet illeszteni a magyar kezelőfelületet?
üdv a drusza

000000000

Minden további nélkü! Simán használható a Profi V2.0 és a V2.1 (sőt az utóbbit kifejezetten arra írtam)! Lásd a Mach3 leírásomat!

000000000

A belső menüket lenne jó lefordíttatni (bár a Magyar leírásunk óta ez már nem is olyan fontos dolog).

xe44memnh

Mi a probléma a leforditással? Azt hiszem ahoz kell az artof engedélye. a mach2 valahol megvan nekem "magyarositva". megcsinálom a mach3-mat is ha összedobjuk hogy mi mit jelent, hogy ne legyen félreértés!

000000000

Használt már valaki 2 LPT portot (külső LPT I/O bővitőkártyát)? Na vettem egyet és sikeresen beüzemeltem, de érdekes tapasztalataim vannak! Csinálok egy külön leírást róla (új menü)![#email]

dg8n4i8x

Szia István!

Én annó régen raktam be plussz IO kártyát mert a soros portból kevés volt a kettő. Akkor rengeteget szívtam vele mert a megszakítások folyton összeakadtak, aztán ki is került a gépből. Hozzáteszem ez még a 486-os gépek fénykorában volt.
Üdv!
Balu

xe44memnh

Én belső kártyát használok semi gondom nincs vele...

j3rx6bsjd

Sziasztok!
Hogy lehet beállítani a Mach-ban,hogy 4 mágnesszelepet tudjak vezérelni M kódokkal?

000000000

Ha az egyes Output-okat engedélyezted a bitkiosztásoknál és hozzárendelted a megfelelő LPT lábakhoz, akkor ugyan ezen menüalatt az egyes Outputokat a megfelelő M kódokhoz tudod rendelni:
http://www.hobbycnc.hu/CNC/Mach3/PP6.jpg" border=0>
Itt láthatod a funkciókat és az M küdokat (itt nincs most összerendelés, illetve csak egy (14-es kimenet) a maró mindkét forgásirányához.