Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

000000000

A Release Lockdown -ban lévő fejlesztéseket lezárták (már nem fejlesztik tovább és elvileg bug mentesek), a Dev. (Development)= fejlesztési stádiumban lévő verzió, új fejlesztésekkel és lehet, hogy bugos cuccokkal.

000000000

Folyamatosan javítgatják, a Release Lockdown egy viszonylag stabil verzió, a Development verzióban lehetnek hibák. Ordító különbség nincs, ha érdekel, a kis változtatásokról van egy txt fileban lista a verziók alatt.

5bzs27u7

000000000

[#felkialtas]Tisztelt Befektetők!
Az M3 12. fejezetet szétkültem, a többi a szokásos!
Már nem sok van hátra!
Nagyon megköszönnénk ha valaki össze rakná majd képes komlett pdf-be!
Köszönjük!

65hfjjmj

Én vállalkozom a dokumentáció készre tördelésére, „rekalaca” jóvoltából. Az eddigi anyagok, - beleértve a 12-es fejezetet is – képekkel együtt készen vannak pdf, doc és HTML formában.
Üdv. sasi

000000000

[#felkialtas]Tisztelt Befektetők!  
Az M3 1. fejezetet szétkültem, a többi a szokásos!  

000000000

[#felkialtas]Az M3 7. (utolsó) fejezetét szétküldtem! Ezzel a fordítás befejeződött! Most már csak az összeszerkesztés maradt![#worship][#taps][#taps][#taps]

ncxe0hdha

Hallihó Mindenkinek!
Köszönjük!!!!
A fordítást!!!!!
Üdv.: Árpád

000000000

Tud valaki foglalkozni a nyers fordítások pdf-be való összeszerkesztésével (képekkel)?

bicme92us

Üdv!
Valószinü, hogy elkerülte a figyelmedet a #184 -s üzenet. Sasi már készen van vele. Nekem már átadott egy kinyomtatott példányt.

000000000

Az 1-est és a 7-es utána küldtem, gondolom még dolgozik rajta (én még nem kaptam meg).

000000000

[#felkialtas]Utólagos engedelemmel, a végleges, képes, Magyar, Mach3Mill pdf-et szétküldtem az összes befektetőnek! Aki nem kapta meg (2..3 címem mér érvénytelen), jelezze (3MB)!
Köszönet mindenkinek aki részt vet eme nagyszabású és hosszadalmas projectben![#worship][#taps][#vigyor2][#eljen]

000000000

A hab a tortán az lenne, ha időnként aktualizálni is tudnánk (már most is vannak nem dokumentált funkciók a programban)![#wave]

j3rx6bsjd

000000000

Köszönöm!
Nehéz szülés a legértékesebb ( legkedvesebb )!
Anyagilag mindenképpen támogatom az István álltal (#192) megfogalmazottakat!!