Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

Ssiasztok  
A keresési funkciora nagy igény lenne!!!!
Lehet , hogy blödség amit mondok de a Gogli nem mászik rá a forumra????
Mert én csak probaképpen beirtam a nevemet és több találatot adot a forumos beirásomra.
Tibor

000000000

Lehetséges! Tesztelni kell!

yuagaci9g

A Google biztos, nem keres a forumban...
Egy jellemzo szot kerestem, a szovegekben, ne nev legyen (A nev mas szin, mas karakter, mint a hasznos info) es sokszor elofordul...na mi az... ``Hallihó!``
Tobb mint hetszaz talalat, az elso tiz oldalon nincsen a forum.

(Lehet, hogy ezt nem pont ide kellett volna irni?)

000000000

Igen, a Google-val az a baj, hogy nem lehet egyértelműen csak erre a Fórumra szűkítetni a keresést (marha sok találat lesz, lehet, hogy benne a Fórum is, de ki tudja ezeket végig nézni)!

000000000

Hello!
Továbbra is fennáll a fórum ajánlatom: saját fórum motor, saját menthető fórum adatbázis, KERESHETŐSÉG!
Üdv!

000000000

Sajnos most nincs időm ilyesmivel foglalkozni, de esetleg valahogyan át lehetne az itteni infókat portoltatni?

zfhr4a9ei

+ sokkal jobban rendszerezhető témák - altémák - al-altémák...! Ez is fontos :)

A portolást, ha kell én segítek megoldani (ha más nincs kézzel-lábbal) ám mutatkozna szeritnem más lehetőség is. Kb. egy hete csak úgy kiváncsiságból össze számoltattam excellel, cirka 6100-6200 között van a hozzászólások száma...

000000000

Ha gondoljátok...
Fel kéne építeni a keretet és megkezdeni a portolást!

000000000

Rendben István... akkor adj egy tárhelyet php és mysql lehetőséggel (vagy ha gondolod regisztrálok valahol)... a többit megoldom. ha kérdésed van emilben jöhet. A portolást (dumpolást) nem válalom! Illetve max 1-2 topic-ot. E-mail-ben nálam jelentkezzenek azok, akik válalják a topikok mentését.  
Elképzelésem szerint mindenki beválal néhány topikot, és abból készít egy dump fájlt. Ennek szisztémájáról és a fájlok pontos elkészítéséről küldök ismertetőt. Ha minden jól megy alig 1 hét alatt átállhatunk teljesen!  
Üdv mindenkinek!

ui.:csak akkor jelentkezz, ha komolyan gondolod!

000000000

Ja igen... még azt elfelejtettem mondani, hogy a dumpolt üzenetek vélhetően (tapasztalat...) csak akkor fognak megjelenni, ha az üzenet küldője regisztrálta magát az új rendszerbe. Ezért amint él az új fórum, mindenki regisztrálja be magát pontosan azzal a névvel, amivel itt is szerepel. Ez nagyon fontos!
Az üzenetek dumpolásánál ha lehet ne vegyük be a felesleges üzeneteket, annyivel is több hely marad későbbre. :)

000000000

Néztétek? Új Screen desinger jelent meg Mach2 és Mach3 és Mach4 számára! Új külső és néhány plusz funkcióval![#eljen]

000000000

jól néz ki de azért vannak benne hibák rendesen[#szomoru1]

000000000

[#felkialtas]Elküldtem minden részvényesnek a 10. fejezetet, melyet már Bertalan István és Fia fordított (40 oldal)! Köszönet érte!
Aki nem kapja meg, kérem jelezze, mert azóta voltak akiknek változott az e-mail címük!

000000000

A következő címekről jött vissza:
redwood-g@t-online.hu (kvóta full)
laszlo.simon@vnet.hu ismeretlen,
manoka1@mail.globonet.hu ismeretlen
matrai_s@freemail.hu ismeretlen.

000000000

[#felkialtas]A részvényeseknek elküldtem a Mach3 4. fejezetét! Aki nem kapta volna meg, kérem mail-ben jelezze és küldöm ismét!
Köszönjük!