Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

000000000

István! Ne érts félre, nem neked kell mentegetőzni, én Téged is áldozatnak tekintelek.

000000000

Próbálom kezelni a dolgot (lovetta még nincs fizetve semmi), és ösztökélem a lehetőségemhez mérten! Már elég sok munkája van benne (2 nagy fejezet amit meg is kaptatok), ezért már ő sem szeretné elbukni a pénzt, de a szóbeli abajgatáson kívül nem tudok mit tenni. Nincs messze tőlem (kb. 3 szoba), ezért naponta többször is megyek hozzá abajgatni (taposom a lelkiismeretét)![#ejnye1]

ncxe0hdha

Hallihó István!
Addig van szerencséje, amig csak a lelkiismeretét taposod.
Most valahogy eszembe jutott a "Tízenkét dűhős ember" - Nem hinném, hogy a fickó őrülne neki, hogyha az a huszonegynéhány ember aki szerintem az "összefogás" ma sem bánta meg, számonkérné az ökörködését!
Azért ebben azt találom a legnagyobb csibészségnek, hogy azért egy pár embernek jól jött volna ez a munka a mai világban.
No sorstársaim azért probáljuk még egy kicsit várni s ha nem lesz eredmény lehet, hogy a fickónál fogjuk a következő CNC talit rendezni!
Hallihó!

f6kuxbs9f

SZiasztok!
Tipikusan az az eset, hogy olyan áron vállalta, amiért nem éri meg neki. Így aztán az öszes többi munka előrébb sorolódik.
[#szomoru1]

ncxe0hdha

T. hozzászóló!
Sajnálattal vettük túdomásul, hogy a forúmon nem szokásos stílusban tette meg, ezért törlésre került.
Nem hinném, hogy ezen "szinvonal!?" alá szeretnénk menni!
Köszönöm!
Üdv.: Árpád

3vv2btrhv

T Árpi!
Humor még létezik!!
Humor volt !! Sajnálom , hogy nem voltál rá vevö
Tibor
UI : nem tudom másként lekezelni ezt a jelenséget.

000000000

OFF
T Tibor!
Nem egyértelmű mire is reagáltál! Én értem Árpi mit, miért tett és egyetértek vele! A "humort" is lehet inteligensen megfogalmazni...

bicme92us

Üdv!
Tibor igazad van a Humor létezik, de félreértés van!   Nem a Te hozzászólásod törölte Árpi. Nem nyelte el a bermuda háromszög, még lehet valami a vírusirtással , mert a  mach2 -be írtad, és tényleg humoros.

000000000

T Tibor! Félre éretettél valamit! Nem Te lettél "cenzúrázva"![#circling]

ncxe0hdha

Hallihó!
Szia Tibor!
NEM TE lettél moderálva, mivel már ismerjük egymást vettem volna a fáradságot és magán emailben írtam volna számodra. Az illetőnek szándékosan nem irom le a nevét sem, hiszen nem ismerjük!
Üdv.: Árpád

3vv2btrhv

T Mindenki!!
Aszt hiszem elmult a rontás ami a gépen volt!!
Mostmár minden normális .
Tibor

000000000

Elnezest, de mintha megint ki lettem volna moderalva? Legalabbis mintha hianyozna egy hozzaszolasom a forditassal kapcsolatban... megint valami rosszat szoltam? (szerintem nem)

000000000

Ismet vegigbogarasztam, tenyleg nem lelem mult heti hsz-em... felhomalyositana valaki egy miert-re adott valasszal ? A multkori ISEL-es dolgot Istvan legalabb megemlitette mailben, s bar tovabbra is tartom magam ahhoz, amit allitottam azt meg megertem, es mivel nem az en forumom ez, elfogadom... (es legalabb szoltatok, hogy ilyet itt nem ohajtotok)

000000000

Árpi a #79-es üzenetével válaszolt kérdésedre!

000000000

bocs, meg mindig nem vilagos :( Ezuttal kinek az erdekeit s mikent sertettem meg?
Legalabb dobhatna a kollega egy mailt...

"Sajnálattal vettük túdomásul, hogy a forúmon nem szokásos stílusban tette meg, ezért törlésre került." ---- //Ez viszont tobb szempontbol is helytelen mondat, hianyzik a targy, meg van benne par ekezeti hiba is//