Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

dolfi

Szia Tibor csak a 120 W-nak az adat tábláját latom 5DA12-7SE3E 75V 2.3A 3000RPM Sinano Electric

dolfi

Szia Pityu 1.5KW 14000ford és KLavio-nal vettem

000000000

Hello Dolfi!

Gratulálok a gépedhez!

Hasonló konstrukcióban gondolkodok én is.  

Jól értelmezem, hogy az Y-Z együttest egy orsóval mozgatod a jobb oldalon?

Ez semilyen problémát nem okozott eddig. Ez gyári megoldás?

Milyen hosszú az Y tengelyed?  
Az én gépemet, dupla orósval szerettem volna mozgatni, egy motorral. Elég macerás lenne az erőt átvinni a hajtott tengelyről a másikra.

De ha ez egy orsóval is korrekt módon megoldható...

...

Üdvözlettel!

dolfi

Igen csak egy orsó van a jobb oldalon ami kb 850 mm és 550mm mozgás engedélyez .Dupla hornyos lineáris vezető van az orsók alatt.Igen Gyári megoldás.  

000000000

25-ös bosh vezetőim vannak ez asszem kellő merevséget tud adni a szerkezetnek. Kipróbálom egy orsóval...

Köszi!

HJózsi

Megjött a válasz a SmoothStepper-rel kapcsolatban : az nagyvíz túloldaláról jön, 25USD a posta ktg egy db-ra, a PayPal-t szeretik.
Visszakérdeztem volume discount ügyben, jeleztem, hogy 5-10 db ra lehet kb igén első körben ...
A behozatal még nyitott kérdés...
Összegyűjteném az igényeket, jelezzetek itt vagy privátban aki venne! [#integet2]

bmejdz9nu

A WinPC-Nc-t és engem is említsd meg nekik :)

HJózsi

HJózsi

A válasz megjött, a terv a Mach3 támogatása és egy SDK ( software development kit - egy dll egy köteg meghívható funkcióval) ... Azt monja nagyon sok munka ezért nincs tervben csak az SDK amit bárki felhasználhat. A WinPC-NC-seket kell majd rádumálni illesszék a cuccot az sdk-val... vagy inkább a Mach + SS több funkcióval még mindíg töredéke áron és többszörös sebességgel ...  [#heureka]

000000000

Szia HJozsi! Én is szeretnék egyet vásárolni, vegyél fel engem is légyszives a rendelők csapatába! Köszi
Róbert

HJózsi

Rendben, megtörtént!

u4vhu0en9

én is jelentkezem 1db erejéig

000000000

1 db szintén érdekel!

000000000

Ez ha jol ertem egy egyszeru FIFO puffer ?

Tehat nem szamol semmit, csak puffereli a Mach altal kvazi off-line kiszamolt palyat es pontosan idozitve adja ki a pufferbol...?

000000000

Hello!

Én is szeretnék 1db-ot.

Üdv!