Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

7snm9r7t

Hát nem tudom, én csak felütközésnél hallottam eddig ezt a hangot, a kigyorsítás közben lehet fel sem tűnik mert ott nagy a hanghatás, különben meg milyen kuplungolás az ami meg tud csúszni?Nincs retesz?

zadtvxh38

Nincs minden kuplungban retesz , ennek is megvan a maga oka , sőt tovább megyek nincs minden motoron retesz pálya sem , ilyen motort lehet rendelni aki ilyet szeretne mivel így olcsóbb.

Nekem is javasolt már Tibor45 ilyesmit 42.000 Hz-nél lefagyott a léptető , aztán lecseréltem szervóra az bírta a 100.000 Hz-et is (azóta nem használok léptetős technikát nekem túl lassú)

89ieezpdh

Köszönöm szépen a válaszokat. Még jelentkezem!

89ieezpdh

Sziasztok!
Sok sikertelen próbálkozás után, újra hozzátok kell fordúlnom. Hol találom meg a Port Address-t? Az internet segítségével csak idáig jutottam el:

gsz03b27r

Bal alsó sarok jobb egér gomb/eszközkezelő.
Ports (com&LPT)
Az LPT-nek kell a cime port adress

89ieezpdh

Köszönöm szépen!

3ztiz2p39

Retesz?
Az már lassan a múlté... ma már a szorítóhüvelyek szinte egyeduralkodóak még az igen nagy nyomatékoknál is.

89ieezpdh

Sziasztok! Egy kérdésem lenne.
Egy CNC 6090 marógép PC-hez való összekötéséhez szükséges u.n. paralell kábel? (Az utasítás ezt írja elő). Azonban aki előttem használta a gépet, egyszerű USB-vel kötötte össze, bármilyen 'átalakító berendezés' használata nélkül.

gsz03b27r

Akitől vetted az USB drivert kérd el és telepítsd.

axy5gjjmz

Esetleg egy kép vagy link arról a vezérlőről?

89ieezpdh

Köszönöm a válaszokat!
Erre gondolsz?

axy5gjjmz

Lehet hogy ez nem USB-s?

89ieezpdh

A Paralell porttól jobbra levő bementelbe dugom a kábel egyik felét, a másikat a PC USB bemenetelébe. Más kábelem nincs.

gsz03b27r

Paraler melett az USB az kell neked.
Kell hozzá az USB driwer amit telepiteni kell.

89ieezpdh

Köszönöm szépen! További szép estét!