Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

89ieezpdh

Sziasztok!
A napokban vettem egy CNC marógépet (CNC 6090 carving machine), de egy problémába ütköztem. Vásárlás előtt a gépet lehetett irányítani a nyilak segítségével, de miután haza hoztam és konfiguráltam, csak a DRO mozog, a tengelymotrok nem. Valószínű, én rontottam el valamit a konfigurálásban, de nem tudom, hogy hol keressem a hibát. Mellékelem a beállításokat, hátha segítenek. Köszönöm előre is a válaszokat!

Arany János

A Motor Output-nál minden jól áll?
Én itt keresgetnék először.

89ieezpdh

Követtem az utasításban előírtakat.

Arany János

Melyik utasítás?
Ellenőrizni tudtad?

Arany János

Lehet, hogy kavarok valamit, de itt mintha nem ugyanaz szerepelne.
De a tévedés jogát fenntartom!!![#nemtudom][#nemtudom][#nemtudom]

Ezt találtam hirtelen!!!

89ieezpdh

A géppel kapottakat. Miután nem sikerült elindítani, interneten keresgéltem videókat. Ellenőrizni sajnos nem tudom, mivel nem értek még ehhez a programhoz, így csak próbálkozni tudok.

89ieezpdh

Ezekkel a konfigurációkkal már próbálkoztam sikertelenül. Lehet, hogy nem itt van a hiba.

Arany János

De az itteni beállításoknak megfelelhet!
Ez lenne a másik!

Melyik van meg neked?

89ieezpdh

Nem tudom megnyitni a küldött linket.

borvendeg

Szia!
Ellenőrizd a motorok bekötését lehet hogy szállítás közben kicsúszott egy kábel. Szívtam már ilyennel.

Arany János

Elnézést!
Úgy látszik megártott a hígító gőze![#wave]

89ieezpdh

Köszönöm! Mindenképp megnézem.

89ieezpdh

Arany János

Egy ellenállás és egy LED segítségével ellenőrizheted, hogy melyik pin aktív. Ezt az elektronikához jobban értők majd kifejtik bővebben.
Továbbá:
A System Hotkeys-ben is megvannak a beállítások?

Arany János

Na de most komolyan!!!
Hát éppen festegetek, nitrós festékkel![#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1]