Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

3k74cecek

Az R2.63-as verzió. Installfájl mérete 25 736 924.
Egyébként most látom, hogy ez nem is a legfrisebb, mert van R3.039-es is. Ugyan mindegyiket kb. 2-3 hete töltöttem le, de éppen azért nem a legfrissebbet tettem fel, mert azt hiszem az volt az ami még csak teszt verzió, és nem akartam, hogy ne én szívjak a hibáival. Úgy látszik mellé fogtam.
Ki fogom próbálni azért ezt is, és ha az is rossz, akkor egy régebbi verziót.
Esetleg ha a lányom hajlandó lesz lefordítani angolra, akkor írok a cégnek is.
Ez így használhatatlan, mert bármikor szükség lehet megállítani és utána folytatni a programot. Nem is értem mihez nyúltak hozzá, hogy egy ilyen hibát sikerült belevinni egy régebben ebben a részben jól működő programba.

svejk

Sziasztok Mach guruk!
Hol a túróba lehet azt beállítani, hogy ha megnyomom a stop gombot menet közben (NEM az emrgency stop!),
akkor a gépezet a motortuningban megadott gyorsulással áljon le és ne azonnal vegye el a step jeleket?

Rinaldo

Hogy van-e ilyen funkció abban nem vagyok biztos de a FEED HOLD (space) talán segítségre lehet..

svejk

Jééé, valóban..
És mindkét gomb után tudja folytatni onnan ahonnan abbahagyta. Ez érdekes..
Akkor viszont nem látom értelmét a stop gombnak.
vagy megállítom a feed holddal és tudom folytatni, vagy ha baj van leállítom az emergency stoppal,akkor már úgy is mindegy...

4mjnxdwuu

Ha már itt vagytok....
Hol a fenében, és mit kellene állítanom, hogy a habvágóm ne úgy menjen Mach 3 alatt mint egy traktor....? ( Mach 2-vel tök jó.) Kapcsolgatatom a CV modot, de sokkal jobb nem lett... Rázkódik, vergődik íveknél darabonként újra gyorsolnak a motorok. [#szomoru1][#help]

svejk

nincs véletlen G61 a G-ódodban?

Rinaldo

Látni kellene a mach3 beállításaidat, készíts print/scrent a fontosabb beállítási oldalakról, kűld át és ha tudok segítek. Esetleg egy kódsor is jöhet.Valamikor esti órákban tudok ......

Rinaldo

És ha F/H állítod meg visszafelé is tud menni a kódban..:-)

Motoros

Sziasztok!
Nem találom az uj Machban a többmenetes marás gombjait. Kihagyták, vagy mi a csoda, esetleg a varázslóba tették?

svejk

hogy ? mi?
tehát F/h esetén vissza tudok lépni pár sort és onnan kezdi?
ha addig élek mint a teknősbéka akkor sem fogom kiismerni ezt(sajnos nem csak ezt) a progit

Rinaldo

Ha egy megmunkálást feed hold-dal állítunk meg a rewers run-nal elindul hátra felé a megmunkálás ha újra fh és start akkor meg előre ismét.

svejk

Még ilyet!!
Eddig fel se tünt a revers gomb :(
Biztos jól elolvastam a kézikönyvet :)
Ezer köszönet a felvilágosításért!

Rinaldo

Ennyivel nincs elintézve, a következő talin extra kedvezményt kérek az uj generációs emelt feszültségű orosz juhnyíró motor vásárlásakor.[#nyes]

svejk

100% kedvezmény jó lesz?
Küldj magánba egy postacímet és küldök 2-őt ingyen. De nem fenékig tejfel mert a csapágyakat cserélni kell:(

4mjnxdwuu

hali, a kért kép.
Köszike.http://magiist.fpn.hu/Kepek/Mach3.jpg" TARGET=_fnew>A beállítások