Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

http://cnctar.hobbycnc.hu/HUNKA/pityu%2520(3).jpg" border=0>

D.Laci

Tibor te szorakozol a jónéppel???[#confused][#circling]
Eléglet volna a belinkelt képet áttméretezni, és a kor magátol megváltozik a mérete...
Már megcsináltam...

3vv2btrhv

A megvezetés megoldása érdekell még , hogy menyi a logása vagy a mozgása ha mozog a hid ??
Vbodi azt mondta hogy a csapágy felmángorolta neki a nem edzett felületet , én ezért aggodom , mert másként nagyon szimpatikus lenne , föleg az egyszerü kivitelezése miatt .  
Nekem most van 2db 3 méteres zártszelvényem ami egy amcsi szövögéppöl lett kibontva nagyon szép darab , ha alkalmas lenne rá igy oldanám meg a gépemet .

3vv2btrhv

Bocsi csak kapkodtam , elnézést mégegyszer !!!

D.Laci

"Vbodi azt mondta"  Aztis mondta vagy fottozta hogy kör keresztmetszettel találkozik a csapágy, ami nagyon rosz megoldás ha az egyik anyag "nagyon puha", ha teljes felületen érintkezik a csapágy hatszög vagy zártszelvény laposvas stb. akor nem mángorolja olyan könyen.
De van egy jolbevált modszerem: "osztrák" szalagfürész lapot kel felragasztani a futó felületre... minimális költségel hobbyszinten extra jó linvezeték jön létre...

3vv2btrhv

Miért osztrák ?? Mi a külömbség a többi szallagfürészlap között , mert van cseh - beszerzési forrásom .

3vv2btrhv

http://cnctar.hobbycnc.hu/HUNKA/detail1.jpg" border=0>
Hát itt is van egy két megoldás _ a hid könyitése !!

3vv2btrhv

D.Laci

Azért mert keményebb.

HJózsi

Mach3 R2.61 http://www.artsoftcontrols.com/Downloads/machdownloads/Mach3VersionR2.61.exe" TARGET=_fnew>ITT.  Ha ez a Mach3 topic ... mintha kezdene szétoffolódni ...[#buck]

3vv2btrhv

3vv2btrhv

Vissa is mentem a csevegöbe

juh0557j0

Köszi, ezekkel a beállításokkal szépen megy. Sőt megpróbáltam meddig megy el. Rádobtam a toroidot ( DC34V)  és 7000mm/percig forg üresen. Gondolom ez már így jónak számít.

000000000

NO-no azért nem így van az nem bicaj lánc, és "Q"szelvény ,sőtt egy baszott drága pici fogu lánc+kerék azthiszem 4-vagy 5 -ös, alényeg a lényeg, hogy
dolgozik ha kell napokat is pontosan és gyorsan.
de mivel amint készlett és munkába ált azóta nem volt idöm lefesteni,...most meg hideg van ahoz..a gumi pók meg megoldás lett a gyorsabb z-mozgásra, azelött 1.8m/perc nél ment most frankón 2,9m/perc érdekes de jó!!Amúgy meg Monster a neve...[#fejvakaras]
Bár a képeket felrakva több kritikát vártam, föleg a bovden hajtásra gondolok..igaz a kép nincs itt..

3vv2btrhv

Pityu gyere át a csevegöbe !!