Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

ms8ngarfi

Tudtok linket küldeni esetleg hogy honnan lehet letölteni egy megbízható, stabil Mach3-at? Köszönöm!

svejk

Természetesen a

svejk

Természetesen a gyártója honlapjáról.

A verziókon belül itt tudsz csemegézni.

A legutolsó ....66-os állítólag hibás -bár mindegyik az valamilyen szinten- az 57-59-eseket dicsérik a fórumokon.

000000000

PCI os lpt kártyát telepített és állított be valaki? Van egy Pci-1284 nevezetú kártyám és nem találok normális drivereket hozzá.

svejk

PSoft

Mit tudsz róla, mi a hibája a 66-osnak?

Én, azt használom(használtam) a 2W-os lézerhez, semmi hibát nem vettem észre.
Igaz, hogy a lézernél, csomó minden nem játszik, ami máshol igen...

svejk

Semmi konkrét, lehet csak urban legend, külföldi oldalakon sem ajánlják.

9pk59nuy

Szeretném megkérdezni a tudós urakat, hogy a Mach3 Write segédprogramját használja-e valaki? Neveket akarok gravírozni, de az öt milliméteres betűket kevesebb mint egy milliméteresre taknyolja össze! Teszi ezt úgy, hogy maráskor viszont pontos méreteket tud a gép. Próbálgatva a verziókat mindnek más a "tudománya", van amelyik az M2-t az M3-al cseréli.

Ha tudna valaki mondani egy olyan verziót ami korrekt, azért hálás lennék!

Végső esetben valami szöveggravírozó program is jó lenne!
[#help]

svejk

mm/inch váltás értelemszerűen megvolt?
Eleve a fő configban biztos mm a mértékegység?

000000000

Köszönöm a linket, ezzel próbálkoztam de a port addres nem teljesen világos h milyen formában van  az erőforrásokban ime mellékelek egy képet ha esetleg talakozott valaki ezzel a gonddal szívesen venném a tanácsokat.

000000000

svejk

b480 -at írj be a mach3 rublikájába
majd aztán ő átírja 0x valamire, de azzal ne foglallkozz
ne felejtsd el leokézni.

000000000

Vigig próbáltam a lehetőségeket 2db pci lpt portom van mindketőt szeretném használni 2 es 3as Pci slots-ba Az egyik címe BC00 a másiké B480 próbáltam 0x xxx formátumban de nemigazán akar megmoccanni pin-ek be vannak állítva  a motor bekapcsoláskor tartó áramot kap. van valami modszer hogy teszteljem a Lpt portot? ECP modban van a kártya.

9pk59nuy

Metrikusra van beállítva, és a varázslóban is meg van erősítve. Maráskor s dro számolja a millimétereket, de a szerszám nem annyit megy, hanem arányosan kevesebbet !

000000000

Hiba megoldódott a registry adatbázisban volt hibás bejegyzés