Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

KoLa

Szerintem vissza fog jönni! mert, most is olvassa amit írunk!...[#integet2]
Csak nem szól!

KoLa

Most jut eszembe Miki! a Linuxcnc ilyen esetben hibaüzenetet dob, mindaddig míg hátrébb nem tolod a kezdőpontot, mint a csúcsrádiusz, nem tölti be a kódot!

HJózsi

A honlapján lint van amit kezdett volna nekünk is bemutatni : http://robsy.hu/te2/tem2.htm" TARGET=_fnew>Robsy motorhajtás dinamikai mérőrendszerek

HJózsi

Hát az jó lenne, vagy mi is szervezhetnénk egy mérőnapot, ha belemegy, privát tali keretében... :)

svejk

Köszönöm, ezeket ki fogom próbálni.
Anno kísérltezgettem vele, de a PDF is azt írta, hogy nem az igazi inkább használjunk CAM-et.

svejk

Most hirtelen elbizonytalanodtam...
No de akkor meg próbálja csak akkuról.  
Az már tényleg antiföldhurok. :)

svejk

No azért az nem egészen így volt...

svejk

Igen, néha be-benéz ide.

cc7nypid

Sziasztok! Tud valaki segíteni egy kláviós 3d tapintó bekötésében, egy snecis lpt 4d 1b kártyába ?
Köszi és üdv.

w0hgtwf3w

Akuról egy kicsit jobb a helyzet, de akkor is van lépésvesztés.
:(

svejk

A másik ötletem a jelszint probléma lenne.
A notikon már jó rég óta 3,3 V-os az LPT.  
Lehet az asztali még kihajtja az optókat, ez meg már határeset.

w0hgtwf3w

Úgy érzem ezt bebuktam, pedig direkt vettem itt a fórumon 2db notit.
Gondoltam kényelmesebb lesz és kevesebb helyet foglal a kis műhelyben.

gab27

Vegyél szintillesztő IC-t. Azon kívül csak pár alkatrészre lesz szükséged. Belefér a DB25 házába.

w0hgtwf3w

Ezt inkább lehet, hogy meg kellene vennem. (amit írtál az nekem egy kicsit "sok")
Lehet ilyet kapni ?

svejk

Szörnyetegégnek is van úgy emlékszem, de azért biztosra be kellene határolni a hibát.

Egyébként nem sok az neked, az EC Bázisban is kapsz olyan IC-t, pl. a jó öreg 74HCT244-et.