Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

3wm3x3zz

kb  3  hónap alatt  3 szor fagyott  le , de  most  egy melo közepén .   megprobálom  ps2  es  egérrel     de  ha lefagy  kihuzom  az egeret  megnézem

me3ua0a6

Uhh, ha havonta csak egyszer, akkor sajnos ezt nehéz lesz így megtalálni :(

tfpk6pks3

Ha bekapcsolás után "ref"-re futtattad, akkor menet közben is el tudod menteni a beállításokat.

3wm3x3zz

ezt ki fogom probálni  , most    volt  reffre  küldve de nem  maradt  meg csak  a  régi

tfpk6pks3

Bocsánat, folytatom.
Tehát menet közben is el tudod menteni. Ha a mentés után lefagyna, akkor az újbóli indításnál "ref"-re futtatva visszakapod a felvett 0 ponthoz képesti ref pontot, tehát memarad a 0-ád

3wm3x3zz

És Mi menti  el  a  start  poziciiot ? Ha  bekapcsolom a  gépet   reffel kezdek de  ez  nem  menti a  pozit   csak  a  gép koodinátájátol állítja  be   , és ehhez képest lesz  jo  helyen  a  stat pont.
de  a  legutolso  az  csak  a memoriában  van   de ha kilépek  a  végén   fixsave     gombal  mentem, szeirrntem.

2f428kduf

Van egy asztali gépem, és külön a karcoldának. Az asztalin van web kamera, és rajt van ugyanaz a Mach mint a gépen. Ezt csak ujj-gyakorlatra használom, legutóbb megláttam: hivatkozik valami kamerára, bekapcsoltam, megláttam magam egy célkeresztben. Mire lehet ezt használni? Horror áron árulnak is valahol.
  Kérem a válaszolókat: senki sem jön világra nyitott bicskával

svejk

Kérném szépen a billentyűzet emulátor mechanikai méreteit, különös tekintettel a felfogató furatok távolságára!

svejk

A "csokik" 5  m-es vagy 200 mill-es osztásúak?

000000000

Hello!
Elakadtam, van egy kezdetleges gépem, és egy olyan problémám, hogy az egyik tengelyemen egy bipoláris (4 vezetékes) léptetőmotor van,és amikor mozgatom pulzálva mozog, azaz lép néhányat, majd megáll(?) kicsit aztán így tovább, de nem kimondottan rángat. 16-od lépésben vezérlem, van egy kínai vezérlőm és mach3 programot használok. Ha valaki tudna valami javaslatot, kérem ne tartsa magába, nem találok megfelelő megoldást az interneten. Köszi!

PSoft

Ha még nem kaptad volna meg....

Az emulátor panel fizikai méretei: 27x45mm.
A felfogató furatok távolsága: 21x39mm.
A "csoki" rasztert,én 3,334mm-nek mérem.:)

me3ua0a6

[#eljen][#worship]
3.5mm-es sorkapocs került bele.

PSoft

Bacca meg!

Ezt,jól elmértem!:)))

svejk

Ó hogy az a.... én meg megcsináltam 2 raszteresre.

svejk

Az USB aljzatot néztem referenciának.
Persze a film már készen van.