Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

000000000

CCTV rendszereket építettünk és ott nincs képernyővédő.
Olyan szépen beleégett az adott kép a TFT vagy LCD monitorokba is, hogy kikapcsolva is megmondtad mi volt rajta.
Csak ennyire nincs létjogosultsága.
Mondjuk egy CNC gép hobby szinten nem megy ennyit, akinek meg beleég annak fog telni másik monitorra. [#hehe]

ht0cjk58i

Elég 1 kis pár száz W-os szünet mentes, bőven áthidalja az áram ingásokat, de csodát nem kell várni, nem fog a CNC sötétben fél órát menni [#nevetes1]. Persze ki hogy áll? Na nem két feles után.[#nevetes1]
Reklám grafikában is nagyon sokszor jött a szünet mentes, persze volt kondi benne( sajna + halt). Akár 3/4 órát is ment a számgép és a nyomtató.Gondolj bele, pl: nyomtatsz 4m ponyvát egyben, utolsó pár percnél áram ingás vagy szünet és ment a melód a levesbe.

000000000

Itt van egy szinuszos 1.5kVA szünetmentes és ha kell még egy orosz katonai aggregátor.
Viszont ha fárad vagyok rángatni akkor csak elfordítom a kulcsot a 3.6kW-os 3 fázisú Honda áramfejlesztőn és az elmü elmehet a fracba.
Amúgy itt évente talán egyszer nagyon nagy viharba van, hogy kihagy vagy ingadozik az áram.
Ennek ellenére fel vagyok készülve minden eshetőségre. [#hehe]

ht0cjk58i

Így így.Az ördög soha nem alszik!!!

ht0cjk58i

Nem az az évente 1 kimaradás a bosszantó hanem amikor pénzes melót csinál az ember és az elmü miatt mehet a levesbe az anyag-óra-szerszám.Ezt ki téríti +?  SENKI!!Sajna ez benne a pakliban.

000000000

[#hehe]

http://www.demotivalo.net//pic/1319466243-z7_M8p.jpg" border=0>

morfeus

Sziasztok!
Tudna valaki segiteni a Mach3 programmal kapcsolatban?
Mármint valaki eltudná küldeni?
Illetve még annyi kérdésem lenne,hogy csak Angol nyelvű verzió van?
Minden segitséget köszönök!

Szedlay Pál

Szerintem töltsd le a honlapról az a legegyszerűbb.

000000000

Az Artsoft oldaláról le tudod tölteni a korlátozásokkal.
http://www.machsupport.com/software/downloads-updates/" TARGET=_fnew>Mach 3 letöltés Artsoft
Teljes magyarítás tudomásom szerint még nincs, de találhatsz Screen-t hozzá és így részben lesz az :)

morfeus

Ha letöltöm ez milyen verziójú?
Gondolom sherver   vagyis gondolom nem teljes verzió!

000000000

Ez teljes verzió csak nincs benne a szoftver kulcs.
Mach3 demó módban futtatott korlátai:
500 G-kód sorig fut
G-kód csak az elejétől indítható, megadott sorból nem
25000Hz léptetési frekvenciával működtethető.

Más turpisságot ne itt akarj intézni  

morfeus

Csak egy kérdést tettem fel,de azt is tudom merre induljak ha.....  :)

ks46twg3x

Sziasztok!

Keresek LazyCam használható verziót!

zotykó

Sziasztok!  

Vettem egy Z tengely 0 pont beállítót.  
Ilyet:

http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/1249569872_1/CNC-router-engraving-machine-Tool-Setting-auto-Check-instrument.jpg" border=0>

Azt szeretném megkérdezni, hogy valakinek van-e egy használható script-je hozzá az Auto Tool Zero gombhoz?  
Szereztem 3 scriptet is, de egyik sem megy rendesen.  
Az egyikkel éppen menne, de csak egyszer lehet fölvenni a 0-át. Azután ha cserélnék mégegy szerszámot, akkot lemegy 1-8mm-t, (ez változó nem is értem) Ilyenkor nem érinti meg a maró a beállítót. Ennek ellenére fölmegy az előírt pontig, ami +25,4mm.

Az is jó lenne, ha abban tudnátok segíteni, hogy miket tartalmaz a script összes sora egyenként.

Köszi előre is.

000000000

Nézd meg a Klavió screenjét,abból ki lehet "műteni" s magyarul tud.Az eredeti nem működik?