Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

000000000

Szia Danibá!
Nincsenek hiányzó képek.Ez ha jól tudom Sirnyeteg honlapja CNCpart.hu

5bzs27u7

Üdv!
Igen én is így választottam le galvanikusan.
Csak nekem 14-es pinen van a pwm, meg 1000Hz re állítottam.
A jel ki is jön szépen a PC lpt portról... scoppal néztem...

000000000

Azt tudom kié a lap. De az nem befolyásolja a képek hiányát.

Nálam hiányzik néhány kép a leírás közül. Csak a helye látszik.

000000000

Nálam, több mint 20 kép helye látszik.

xfg6v697j

Nálam is hiányoznak képek,eléggé sok,két különböző böngészővel is megnéztem.
Gondolom nem véletlenül hiányoznak!

000000000

No, ehhez képest érdekes, ha van, akinél meg ott vannak.

Béni, hol vagy?

Béni

Én Dragont használok és azzal minden kép látható, pedig ez egy háklis böngésző.
Valami beállítási gond lehet annál, akinél nem jelennek meg.
(Ha a nagyobb méretűek, akkor valami méretkorlát lehet, ezek PNG képek, nem JPG.)

000000000

Vegyesen, kicsi nagy.
Máshol nem találkozok kép hiánnyal.

istvan58

Sziasztok,

Előfordult valakinél hogy a mach3 menet kozben csak egyszerűen leáll? Majd bezár, ujra indít, előre a progiban ahol a munka abba maradt és megy minden tovább, mintha mi sem történt volna.
[#nemtudom]

adamant

Ez csak hadján :) nekem menet közbe csak gondol egyet és ujra indul a gép majd egyből betölt a mach és folyt köv én meg csak nézek bután (: most már tényleg beröffentem a linuxot :) pedig türelmes voltam vele de mégse nyert :(

istvan58

En is áttérek a linuxra, már irtam hogy próbáltam és  tetszett.  
Csak még be akarom fejezni a gépem asztalát és aztán johet a linuxcnc.

istvan58

És folytatja magától a munkát??

istvan58

Ja annyi hogy en zárom be a progit és indítom ujra....

s7manbs8

Én tegnap úgy jártam a Mach-ban, hogy ezelőtt ha billentyűvel JOG-oltam, akkor ha picit ütöttem le a nyilat, egész rövidet mozdult, 0.1 mm-t pl. de tegnap ahogy nullára akartam állni a Z-vel, anyag alatta, olyan kedve támadt, hogy több mm elmozdulást csinált egész rövid leütésre is, és bele is baszta a fába a 3-as egyélű marót, és érdekes módon, megúszta a szerszám ezt a műveletet, nem tört el ... szerencsémre. De ez a sok mm mozgás ezután is próbálgattam, hogy mintha  a gép lassult volna le vagy fogalmam nincs, eddig semmi nem változott rajta.

Aztán meg olyat is tud, hogy ha leteszem az alsó sávra a programot, akkor még nincs baj, de ha onnan felnyitom miközben mozgás van, akkor megáll , ezt már mondtátok is régen, de amúgy ha nem bántom csak dolgozik, eddig még más gondom nem volt vele.

A JOG-ra azt hol lehet állítani, hogy ne folyamatosan menjen, hanem szakaszokat egy bill. leütésre ? Ezt tegnap keresgéltem, de nem találtam meg hol lehet állítani. Kösz.

istvan58

Megnyomod a tabb-ot, mejelenik a jogg ablak,ott van olyan hogy Jog mode, es lehet stepp-re tenni amit tudsz állítani.