Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

Sz.József

Nem akartam túl bonyolítani...[#nyes][#hehe]

Sz.József

"keservesen jöttem rá a használatára"
Szerintem többen örülnének, ha ezt megosztanád velünk...

000000000

Én meg már azt hittem, hogy mindenki linuxcnc-t használ.

s7manbs8

Van aki meg kalapácsot ugye ?

9pk59nuy

Bocsánat, hogy csak most tudok válaszolni többeknek!
Nagyon szivesen megosztom másokkal is a tapasztalataimat. Gondolkodtam azon is, hogy elvigyem a gépeim egyikét a budapesti találkozóra. Csak az a baj, hogy az nagy szállítási gondokkal (költséggel) jár. Van egy "zsebgépem" is, de az nem annyira látványos. A másik lehetőség az, hogy akit érdekel a téma (valószinűleg pár ember) annak érdemes lenne eljönni hozzám konzultációra. Négy rendszert lehet megnézni és kibeszélni!

000000000

Béna vagyok?
Az átalakított Artsoft oldalon már nem lehet elérni a régebbi mach3-kat? (vagy csak én nem találom).
Leálltak a fejlesztéssel?A megvásárolt licenszek már nem érvényesek?

000000000

Sziasztok,
Hogyan tudok G kódot generálni, gravírozásnál a szokásos 3 féle felületkitöltéshez?
(Corel/Plt/LasiCam/Mach3)

s2k5ycubj

A "zseb gép" is tud látványos lenni,nézd meg mit művelt @Tibor45 a kis ceruzahegyezőjével.

9pk59nuy

Hol lehet megnézni?

svejk

Merre laksz?

s2k5ycubj

Az elmúlt hatvani találkozó topikban,és @Tibor 45 topikjában.

svejk

Arra gondoltam, hogy ha csak az útiköltség az akadály, akkor összedobjuk Neked.
Ez semmilyen lekötelezettséggel nem jár, máskor is volt már ilyen.

KoLa

A négyből, ha kettő eszterga, akkor megyek!

KoLa

Merre laksz?

9pk59nuy

Nagyon köszönöm, de ezt az utiköltséget nem terhelném másra, mert jelentős összegről van szó. Amit érdemes lenne megmutatnom, az az AT520-as átépítés, ami CNC eszterga és marógép is egyben. A tömege 300kg körüli, emiatt az oda vissza költöztetés jelentős hercehurca. Ezen kívül még szivesen elvinném a kisérleti gépemet is ami vezérelt főorsós és 100 kg.
Így a reális lehetőség az, hogy a zsebgépet bevágom a csomagtartóba, és azt mutatom meg. Végül is a menetvágás a fontos Mach3-al.