Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

000000000

Ez egy baromság!!! Ki az a marha, aki a saját termékét tudatosan rontja és támadási felületet adna ez ellenségnek!
Ugye ezt nem gondoljátok komolyan?!

000000000

És akkor mi miért nem látjuk (lásd a videómat)?! Nálunk ez miért nem jeletkezik (és még sok 1000 vevőnél)?!

000000000

Teljesen egyetértek Veled!!!

000000000

Ezt már én is töbször javasoltam (mármint az opto esetleges hibájának kizárását), de mereven elutasított, pedig nekem is az lenne gyanus!
Valamint valószínüleg titkos a számláló mű rajza, mert azt sem láthattuk idáig...

j3rx6bsjd

Tibor45:
Én megpróbálnék azért egy G40-et is beírni a 4soros teszt program elejére,mivel ezt is tudja a Mach és ez is okozhat hasonló problémát,valamint van egy sherline pipa azt is kipróbálnám.Ezenkívűl a jelnek az iőzítésén is piszkálnék,De ha semmi nem segít mindenképp megéri megpróbálni újratelepíteni a Mach-nak egy stabil változatát,nem azt ami nincs véglegesítve.

000000000

A kis méreteknél fellépő esetleges mérettorzulásokra elemezni kellene a felbontást! Viszonylag durva felbontásnál lehetnek kerekítési problémák, valamint a GC inicializáló részének korrektsége is fontos (jól mondja Lakatos)!

000000000

Valamint van néhány apróság:
A Mach képes szerszámkorrekciókra és ha ezek be vannak kapcsolva (és nem jól vannak használva, felkonfigurálva), okozhatnak nem várt eredményeket! Ezeket helyből tíltsátok le ilyen "tesztek" alatt!
Bár az is igaz, hogy egy ilyen funkció nem okozhat változó impulzus számot egyazon GC végrehalytásakor...

3vv2btrhv

A Mach képes szerszámkorrekciókra és ha ezek be vannak kapcsolva HOL HOL ???????!!!!!!!!!!!
TIBOR

000000000

Olvasd el a leírását (pont a sarkoknál végez-het ilyen korrekciókat)!!!

000000000

102 - 106 oldalakon!

3vv2btrhv

ISMÉTLEM ÖNMAGAM NEM TUDOK pdf- ET olvasni mert azt irja ki hogy inkorrekt karakter és csak egy pacát látok .

3vv2btrhv

már nem kerekit , csak nem négyzet hanem téglalap ha 1x 1 mm ha 10x10 mm akor pontos .  
Minden válltozatlan csak a g kodba irom be 1 helyett hogy 10. g40is benne van

000000000

Ezzel innét nem tudok mit kezdeni! Sedd le az Acrobat Reader-t és rakd fel a legújabbat (www.adobe.com)!

D.Laci

3vv2btrhv

leszedtem most már azt irja ki hogy inkorekt color és képet , rajzot nem látom szöveg olvashato