Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

Nagy Csaba

A kép magáért beszél csak a posztproceszt változtattam meg az UCCNC-s re tehát aki azt írja mach3 al jól működik   az nem mond igazat :). köszönöm a javaslatot ez bejött !

designr

Az auto tuningot megcsináltad a kész mechanikán?

Nagy Csaba

igen most már talán rendben lesz az új posztolással.

drw6xczyc

Sziasztok. Kézikerek bekötés előtt állok. Vezetékes verziót vettem és interneten végig néztem a bekötéssel kapcsolatos összes dolgot. De szeretnék segítséget kérni a vezérlés uc300eth a kézikönyv szerint az A és B vezetékeknek megvan a helye a beállításokban. De a többit pl tengely váltás azokat a "buttons setting" szerint kell beállítani? Köszönöm a segítséget. Kibonto kártyám az van hozzá azon még van bőven hely

zt2c4wh9

Kedves fórumtársak, szomorú hírt kaptam.
Tegnapi napon Dezsoe (Szentkereszty Csaba) kollégám és barátunk elvesztette a harcot a rákkal szemben.
Úgy gondolom, hogy sokatoknak nyújtott itt technikai segítséget és sokan megkedveltétek a HobbyCNC találkozókon, ezért közlöm most veletek a szomorú hírt.
Nyugodj békében Dezsoe!

PITU

Nyugodj Békében Barátom !

Varga István

Nyugodj békében Dezsoe!

A búcsúztatása
2024.12.23.  11:00-kor lesz a
Debreceni Nagyerdei Köztemető 2-es számú ravatalozójában.

hegedűs györgy

Őszinte részvétem a családnak.
Gyuri

dtb

Őszinte részvétem a családnak!
...valamennyiünknek hiányozni fog![#ijedt]

Szasza43

Nyugodj békében Dezsoe!

2nbj3n5m

Autotec1

Nyugodjon Békében , Őszinte részvétem.

pryudwrhu