UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

gsz03b27r

Most akciósan:
UC400 ETH szett +1db UCSB kártya +UCCNC lic.  120.000.-
UC300 ETH szett +1db UCBB kártya +UCCNC lic.  118.000.-

Az UCBB kártyán dupla be-kimenet.
UC300 Van analog be-ki. stb...

Miért is kellene választani az UC400 ETH-t???????????????????

De ha szinre vagy kinézetre mész akkor mindenképp azt válaszd amelyiket te gondolod.

zwnavt8rw

oké nem kell cinikusnak lenni, stabilabb a uc400 azzal a hajtott lemezzel..

Köszi, hogy jelzed az akciós árakat, meddig tart az akció?

szóval érdekelne, hogy a két analógot akkor az uc300 eth-en egyikkel tudom e előtolás 0-az előre beállított maxig állítani?
másikkal meg minden kezdő pontnál ( belövési pont) az időt állítani?
a Z magasságot menet közben, az ún marási mélységet vagy csak eltolás?

nincs thc, és kézzel kapcsolódna a fákja is ki be.

sheetcam lenne a célszoftver amivel generálnánk a fájlt hozzá, abban találam uccnc plasma thc nélkülit

de nem igazán tudom mit tud ez a postproc...

előre is kösz

gsz03b27r

Nem én vagyok a forgalmazó így nem tudom meddig tart az aukció.

Kérdés: Ha SheetCam-el generálod le a programot akkor miért akarod minden lyukasztásnál állítani az átlövési időt?
A tábla vastagság meghatározza az átlövési időt.
Egyik analoggal az előtolást, a másikkal a Z magasságot kellene állítanod.
Kapacitív THC beépítésében el kellene gondolkoznod.

zwnavt8rw

ok, hátha Dezsoe tudja többek között azt is

akarja a fene mindig állítani, de mivel a kezelő az első párnál be állítja anyagvastagság szerint, ami egyébként sztem is belőhető lenne egy táblázatba.. de most így van így is akarják

kapacitív thc, volt a gépen, a felfröccsenések miatt és a kidőlő alkatrészek miatt is használhatatlan, miután jó párszor leverte a fúvókát, meg az egész pisztolyt is vagy épp túl magasra emelte a fúvókát leszoktak róla, csak kézibe mennek...

gsz03b27r

Tapasztalat alapján a gépkezelők ba..nak az alátámasztás sürüségének állítására ha kisebb alkatrészeket vágnak és azért fordulnak ki a kivágott alkatrészek.
A lánghoz meg nagy átméröjű kapacitív korong kell.
A Cam progiba meg tiltani a THC-t lyukaszás és kis átmérők 50mm alatti vágásokkor.

zwnavt8rw

minden szavaddal egyet értek!
ha látnád a gépet, sztem még el is sírnád magad...

ez van ebből kell főzni, örülök hogy belementek a vezérlés cserébe, de valahogy keresztül kell rágnom az említett dolgokon, hogy lehessen...

jnsx74344

Hali fel telepittem  1.2117 verziot es inditáskor homoás után 2-3 szor kell megagyam a null pontot, be load olon a g kodot es elfelejti a nulpontot

muv745z2p

Vettem egy Nikken 100 CNC osztófejet, ami fékes (levegős) valaki használ hasonlót? Cél egy igazi 4. tengely megmunkálás közbeni mozgáshoz is. Ötleteket tippeket , valamint egy vállalkozó kedvű Urat, vagy Hölgyet keresek makrók megírásához (természetesen fáradozásait honorálom)  Jelenleg egy teljes felújítást kap motorcsere, olajcsere, szimeringek.

3ztiz2p39

Mihez kell a makró?
Mindegyik hobby software lekezeli a 4. tengelyt.

muv745z2p

muv745z2p

van épített 0 pontja, lehet hogy jó lenne valamire

3ztiz2p39

No de azt írtad folyamatos megmunkálás a cél.

muv745z2p

igen, de néha jó ha fékezve lenne

xyyid0xxm

Sziasztok,

valaki járt máe ugy hogy UCR201 et használva a mozgatás közben megugrik az adott tengelyen a mozgás és hatalmas károkat tud okozni munkadarabba, gépben stb. Már jó néhányszor jártam igy. Most jeleztem Dezsoe-nak is.
CncDrive.com fórumon láttom már régen sokan küzdenek ezzel.
https://cncdrive.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=3647
Van e vagy lesz e erre megoldás valamikor mert ez igy elfogadhatatlan.

szép napot,
István

cvktd4iz7

Szerintem nem megoldható a probléma, mert ha három év után sem lett megoldva az nekem azt jelenti hogy nem is tudják mi a hiba. Én nem bízok drót nélkülivel, mert azokkal mindig probléma lehet. Csak azt nem értem miért árulják tovább ha nem megbízható a működése... [#conf]