Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

svejk

Utána írtam, hogy G47 jav M47.

No de továbbra sem jó!
A Te kódoddal is csak az indításnál áll meg M0-nál utána már figyelmen kívül hagyja.

Hirtelen 1.2104 van kéznél demo modban, azzal próbáltam.

dezsoe

Aha. Akkor megnézem, mert én a 2047 stabil verzióval futtattam, mert termelésre nem használunk teszt verziót. [#nyes]

000000000

Én is kipróbáltam demo módon, de az 1.2038 verzió működik, megáll M0-nál minden fordulás után. Itt újabb verzióm nincs...

dezsoe

Persze, a G47 egyértelmű volt, hogy M47.

svejk

No de én nem dolgozom vele csak tesztelem a kiadásokat! :)[#vigyor2]

svejk

Hűha, már ennyi az idő?
Rohannam kell mert jönnek a volt kollégák vendégségbe[#pias].

dezsoe

Helyes. :)

Valóban az összes 21xx verzióban hibás, de a 2105-ben már javítva van. Mielőtt szívrohamot kapsz, még nem jelent meg a 2105, csak egy korai tesztváltozata van nálam. :)

guliver83

Nem értek én az elektronikához.
Azt hittem valaki majd lerajzolja, hogy pontosan hogyan is kell összekötni a táppal a UCCNC.
Na de nem szemetelek ide tovább mert ez már elektronika.

dezsoe

OK, folytatás itt: [#t47p20551#].

morfeus

Sziasztok!
Remélem,hogy jó helyen kérdezem ha nem bocsánat :)

Az UC400ETH mozgásvezérlő kártya és a léptető motor meghajtó (TB6600)közé kell leválasztó kártya?
Ha igen elég ha csinálok egy kártyát(persze elötte megmutatom nektek :)  )?!

Köszönöm szépen a segítséget és a válaszokat!

UI:Olvastam pár hozzászólást lentebb és Svejk féle rajz a legegyszerűbb ;)

kaqkk007

Semmi nem kell közéjük ,azt nem tudom a vezérlőnek milyen a kimenete de a tb 6600 optós bemenetű .

morfeus

Köszönöm szépen a gyors választ!

guliver83

UC400ETH kártya igényel tápot az lenne a kérdésem, hogy használja ezt úgy valaki hogy USB 5V ból egy DC-DC konverterrel 12V van beállítva és ezt biztosítja tápot neki?

dezsoe

Technikailag lehet, de nem az igazi. Egyrészt, nem a legmegbízhatóbb. Másrészt, elveszíted az elektromos elszigeteltséget. Az UC400 12-24V-ig fogad tápot: csak van valami ilyesmi kéznél.

guliver83

Igen közben rájöttem és Antal Gábor is hívott ezzel kapcsolatban!
Aztán meg adatlapot is átolvasva nem voltam elég figyelmes!

Van olyan gépem ami az USB ről kapja az 5V de az teljesen más.

Köszönöm!