Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

frob

Mielőtt még kővel dobálnátok itt van az asztalomon a zsír új UC400 panelka, csak most kibaszottul rosszul esett hogy még vennem kell hozzá valamit, amit kb kötelezően meg kell hozzá venni, szóval akárhonnan is nézem árú kapcsolás, és akkor már mennyivel szebb lenne a leányzó fekvése ha kicsit drágábban de mindenestől ott lenne a kezedben a cucc...

Ennyi ki ki magára veszi vagy nem, ez is csak egy vélemény a tömegben, minden bizonnyal nem én leszek az a fecske aki ebben a kérdésben nyarat csinál...

svejk

Ez a baj, Te időnként feltűnsz itt, de nem követed az eseményeket.
Az UC100 és UC300 termék anno a mach3-hoz készült...de nem folytatom.

dezsoe

Árukapcsolás az lenne, hogyha ha kell, ha nem, ki kéne fizetned az UCCNC licensz árát is, holott csak Mach3-mal akarod használni. Szerintem meg pont így korrekt, ahogy most van. Attól, persze, hogy más a véleményed, még nem kezdünk el hajigálni... :)

ANTAL GÁBOR

Ide is áthozom ( az eszterga topikból )

Mottó : TE RÉMHÍRTERJESZTŐ ELLENFORRADALMÁR RESZKESS!!

Az imént írtam Polgárdi Balázsnak Uc100 kontra szinkron menet ( UCCNC vel !!) ügyében .
A válasz :
Szia Gábor!

Az UC100 mach3-al valóban úgy működik, mint ahogy leírtad. DE! UCCNC-el az UC100 ugyanúgy tud szinkron menetet vágni mint az UC400! Egyedül annyi a különbség, hogy a főorsó enkódernek az A/B jele ne érje el az 50kHz-et.

Üdv.:

Balázs

Pár bejegyzéssel korábban( Tóth Zolinak válaszolva ) kétségeim voltak . De most megerősítést nyert ...
( szerintem sokan nem tuják ) . Megnyitottam ( demó üzemben ) az UCCNC t ( Uc 100 al ) és ott sem láttam tiltást

EZ A REKLÁM HELYE

frob

Oké igyekszem még kevesebbet hozzászólni, nehogy valakit megsértsek :)

svejk

Az #5592-szerint Te dohogsz, mi csak próbáltuk elmagyarázni.[#nemtudom]

000000000

Nem tudom ki dobál rád köveket, de amikor vetted az UC400 vezérlőt nem volt ott tisztán írva hogy mit vettél? Ezt én komolyan kérdezem, mert én nem tudom hogy lett ez a félreértés. Na meg azt sem értem hogy lehet félreérteni hogy minden gépre külön licenc kell. Azért olcsó. A Mach3 használható több gépeken is de sokkal többe kerül. De ha a licenc szövegét elolvasod akkor abból is minden gépre külön licencet kell vásárolni de ellenőrzés nincs ezért kevesen vettek többet mint egyet.
Szerintem ezeken gondolkozz, és nem kell megsértődni ha nem értünk egyet veled. Természetesen minden véleményed lehet, az a te dolgod és senki sem tudja ezt megtiltani, de másnak is  lehet más véleménye.

dezsoe

Nem kell minden gépre külön licensz. Vezérlőre vonatkozik a licensz: egy vezérlőt egyszerre úgyis csak egy géppel tudsz vezérelni. Az lényegtelen, hogy éppen melyik az a gép.

dezsoe

Már feltéve, hogy az UCCNC-ről írsz, lehet, hogy félreértettem? :) Mert akkor nem szóltam.

ium8w94xp

Én azért nem tudok ezzel az infóval mit kezdeni, mert sose használtam mach3-at. Szinkron menetet is csak teszt miatt uccnc-be. Tehát leírhatnád ide is miként működik uc100 mach3 alatt, mert így a bejegyzésnek nem tudom értelmezni a tartalmát ;)

dezsoe

Nagyjából itt kezdd el olvasni: [#t133p42641#]

ANTAL GÁBOR

Az Uc 100 az nem vág szinkron menetet a Mach hal csak elstartolja az index beérkezése után a menetet és ha változik a fordulatszám ( egy ceruzahegyezőnél igencsak !! ) akkor a menet az "AS " szabvány szerint készül ( gyengébbek kedvéért : ahogy sikerül )

frob

Ha már beszélgetünk mach3 sokkal drágább az a sokkal kb 5e huf, valóban van akinek ez sokkal drágább, és tényleg ha nem vagy jogkövető több gépen is használhatod mert a kutya nem tudja ellenőrizni...

ellenben az uccnc vezérlőhöz van kötve, tehát, bár semmit nem változtatnék az áron mert az össz ár is jó ami a két termék árából jön ki, mach 3 hoz ennyi, uccnc vel ennyi

persze ahogy látom, ez csak engem zavar

no részemről ennyi, megyek a webbótba megvenni a szoftver licencet ...

frob

közben a vásárlást ahogy intézem, átdobott az új webboltba, és úgy látszik nem csak én voltam aki nyavalygott, mert ott már fel van tüntetve egyben is a különböző vezérlőkkel a program...

000000000

Ha a különbség neked 5 ezer forint a Mach3 és az UCCNC között akkor vagy nagyon sokat kér az eladó tőled az UCCNC-re vagy pedig nagyon olcsón adja (= hamis másolat) a Mach3 programot neked.

Ha a CNC Drive webshopon nézem akkor az UCCNC az 55€ a Mach3 pedig 149€, különbség = 94€ az meg kb. 30e forint. Ha ez neked nem sok különbség akkor nem lehet probléma hogy 55€ kell fizetni minden UCCNC licencre.

Sok csalás van a Mach3-vel kapcsolatban és hamis másolatot lehet venni, na meg ingyen is találhatsz ha körülnézel, de azzal nem lehet összehasonlítani. [#vigyor4]