Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

j3cx5jtk6

[#csodalk]

Köszi!
Hogy ez eszembe sem jutott, hogy berakok egy while move ot.. és csak copyzok .... fergeteges:DDDD[#taps]

j3cx5jtk6

[#nyes]
Reméltem, hogy a gépkezelő valakinek fel fog tűnni[#vigyor]

ium8w94xp

Nagy a baj, hogy még nem jelent meg új teszt progi? ;) Elmúlt már egy hónap.

gaben

Rosszat álmodtál és valóság lett belőle? [#nevetes1]

ium8w94xp

Ha megnézed az előzményeket, akkor látni, hogy szinte minden teszt verzió havonta újult. Abból gondolom, ha nem tudták egy hónap alatt javítani a gondoz, akkor esetleg nagy a baj :)

dezsoe

Vagy az is lehet, hogy a fejlesztők is emberek. Tudod: van, hogy jobban haladnak, van, hogy lassabban, van magánéletük is, van, hogy betegek lesznek, van, hogy szabadságra mennek, van, hogy gyermekük születik stb.

(Az aggodalmadról a klasszikus vicc jut eszembe: a nő olyan, mint a Google: még be sem fejezted a mondatot, már találgat. :))

gaben

Ilyen szinten nem szoktam ezt figyelni, amúgy meg szerintem mindenki el van havazva a saját melójával. ;)
Nyugodj meg, biztos elkészülnek a support-al.

ium8w94xp

ium8w94xp

Nem izgulok...csak már tesztelnék :)

Thowra

Üdv!
Ma belefutottam egy számomra érdekes dologba.
Cycle stop után ha G0 Z3 vagy G1 Z3 kóddal mozgok akkor az akruális program sor szám nem változik de ha G1 Z3 F500 al akkor visszaugrik az 1. sorra. MDI és makró exec.Code("G1 Z3 F500"); esetén is visszaugrik az 1. sorra.
Mozgás csak "Z" irányba van.
SW: 1.2047 ("szűz" telepítés után is ezt csinálja).
Mi lehet a probléma?

dezsoe

És tényleg. :) Valami olyan mizéria volt, ami már megjavult, mert a későbbi teszt verziókban nem csinálja. (Emiatt ne állj át teszt verzióra!)

Thowra

Köszönöm a gyors információt. Egyelőre nem probléma, véletlenül derült ki :).

guliver83

Tudna valaki segíteni, hogy mi mindent kell beállítanom UC400ETH vezérlőben, ha CO2 lézert szeretnék vele vezérelni.

dezsoe

Szia!

Milyen vezérlőjeleket kér a lézered? Van PWM szabályzott lézerkimenet bármelyik kimeneti lábon, ha ez elég. (Config/IO Setup/Laser) Tengelyek, végállások a szokásos módon. Ha az UC400-hoz van UCCNC licenszed, akkor a honlapról szedd le a legfrissebb stabil kiadást (1.2047).

guliver83

PWM szabályzással menne.
Végállása az jelenleg nincs rajta (mire az)[#nemtudom][#taps]