Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

svejk

nffab2gnr

Nálam működik úgy ahogy csewe ajánlotta,de nincs felcserélve az rpm és a szerszám átmérő ablak?

xfg6v697j

svejk

Lehet kellene külön Topic a "varázslógyártóknak".  
Csak hogy ez a topic maradjon a fejlesztőké.

svejk

Nálam már az #519 óta megy. [#eljen]

xfg6v697j

Most nézem,tényleg elírtam azt a feliratot

frkdv6dyr

Ha nem lenne nagy kérés fel tennéd a forrást, hogy tanulhassunk belőle? Én nem vagyok programozó, de elég régóta írogatok ezt-azt különböző nyelveken, viszont egy mankóra szükség van mindig.

xfg6v697j

Nem hiszem.hogy olyan sokan fognak varázslót gyártani hozzá.

svejk

Ho-hó!
Azért nem így néz ki, az UCCNC toolpatja nincs meg, de a többi megvan, felrakja a képernyő bal felső sarkába egy teljes szürke háttéren.

svejk

Elég ha Te gyártasz nekünk 10-15-öt! :)

svejk

xfg6v697j

Eléggé nagy meló lenne.
A felirat javítva.
http://data.hu/get/7879055/BETA_Cut_a_Circular_Pocket_varazslo.rar " TARGET=_fnew>BETA_Cut_a_Circular_Pocket_varazslo

Én puszta kiváncsiságból készítetem,hogy lehet e.

svejk

No de most már hagyjuk érvényesülni a fejlesztőket, már biztos van újabb verzió! :)

xfg6v697j

mondtam,hogy 800*600 vagy 1024*768 felbontáson megy rendesen.
te 1600*1200-son járatod szeritnem.
De ha kommoly az érdeklődés,akkor megcsinlom.hogy azon is jól menjen.
ha átállítod a felbontást,akkor élvezheted a szerszápáolymegjelenítő előnyeit is.

frkdv6dyr

Kicsit még a varázslóhoz: nem lehetne a középpontba menetellel egyben lefele menni? Akár a kezdetnél is fél középpont érték és széle értékkel kezdeni?