Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

xfg6v697j

Pedig ez az üzenet eléggé egyértelmű.
Én is letőltöttem,és felül írtam vele nálam,hogy nem e roszat tettem közzéde rendesen működik.
Ez a két sok a makróban ami indítja a varázslót,nézd meg,hog egyezik e az elslp sor az útvonallal,illetve a második sor a  file nevével.

procInfo.WorkingDirectory = "C:\\UCCNC/Wizards/CutCircularPocket";
 procInfo.FileName = "Cut_a_Circular_Pocket_.exe";  

svejk

Nálam is ugyanaz, mint Adamant-nál.
Wizard az UCCNC főkönyvtárban, m2000.txt a Profiles/macro_default könyvtárban.

xfg6v697j

Ez érthetetlen,de egyébként 'm20000.txt'
egyikőtök átküldené nekem amit letőltött?
hátha megsérült.
Én Xp 32-n futtatom,bár ez nem befolyásolhatná.

kr97pwss2

Az M20000 makróban írd át a következő sort:
procInfo.FileName = "C:\\UCCNC/Wizards/CutCircularPocket/Cut_a_Circular_Pocket_.exe";

és utána működni fog.

xfg6v697j

És mi legyen ezzel a sorral,bennemardjon?

procInfo.WorkingDirectory = "C:\\UCCNC/Wizards/CutCircularPocket";  

kr97pwss2

svejk

Lám, valóban! :) [#eljen]

xfg6v697j

Makro javítva.
http://data.hu/get/7879010/BETA_Cut_a_Circular_Pocket_varazslo.rar " TARGET=_fnew>BETA_Cut_a_Circular_Pocket_varazslo

svejk

Egyébként nézegetted már a progit?
Egy ilyen "öreg" motoros biztos tudna hasznos tanácsokat adni a fejlesztőknek.
Ahogy sejtem szombaton esély is van rá.

adamant

most már elindít valamit tölt tölt és semmi :( akkor hogyan tovább? WIN7 64 biten futtatom meg persze offline módba mert nekem sajnos nincs ilyen jó kis kártyám :(

xfg6v697j

Nekem sincs kártyám,de én xp-n tudtam csak próbálni,nem tudom,ghoynálad hogyan fog viselkedni.
az MDI-be beírod m20000 enter,és be kell jönnie a vrázslónak néhány másodpercen belül.

A save gomb lenyomására legenerálja a gkódot,és átküldi az UCCNC-nek.

frkdv6dyr

Ez már működik nekem is, bár először kiírta, hogy valami fájlt nem talál, de azóta indul rendesen.

svejk

Win7 32 bit alatt oké.
Apró megjegyzés, nem Cuulant hanem Coolant a hűtés.

frkdv6dyr

Már telepítem én is a C#-ot.

frkdv6dyr