Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

ium8w94xp

Céges buliba iszom a hideg söröket, ha hazaérek és olyan állapotban leszek, akkor átküldöm.

dezsoe

Egészségedre! [#pias]

kr97pwss2

Kipróbáltam én is, és nálam működik. Alábbi képen az UC100 kimenő jeleit látod logikai analizátorral felvéve. Én az első G-kódot futtattam, aminél nálad előjön. El tudod nekem küldeni a profil fájlodat, mert lehet csak bizonyos beállításnál jön elő.

ium8w94xp

Elküldtem mindkettőtöknek. Amúgy valóban a profile file-ban van valami "hiba". A gyári Plasma és original UCCNC profile file kapcsolja a lézert. Azért örülnék, ha kiderülne mit állítottam be rosszul.

Köszönöm.

2dbfy8y

Sziasztok!
A 2039-es verzióval valaki már járt úgy, hogy hosszabb g kód futtatása közben gondol egyet, és megáll egyhelyben?
Kb 1perc elteltével megy tovább.
Ezt többször is megcsinálta.
Régebbi verziókkal nem volt ilyen gondom.
Szerintem nem a pc alkotja, de ki tudja.
Ilyenkor a kis ablakból nem is engedi felnyitni a progit.

zt2c4wh9

Szia. Nem jelzett senki ilyen hibát egyik verziónál sem. Az 1.2039 kint van már 1 hónapja.

2dbfy8y

Szia!
Tegnap felraktam a 2037-est ezzel szépen végig futott.
Ezek ilyen fura hibák.
Lehet a laptopnak nem tetszett valami. [#nevetes1]

ium8w94xp

Én is inkább pc-re gyanakszok.

2dbfy8y

Furcsa.
Régebbi verzióval akár egy napot is elment gond nélkül.

ium8w94xp

Nyomtam volna egy feladatkezelőt, hátha valami lefoglalta épp a procit.

2dbfy8y

Proci elég jól meg volt terhelve, pedig semmi programot nem futtatam a hátérben.
A régebbi verzióval ma is szépen ment kb másfél órát is egyhuzamban.
Ez az X akták. [#nevetes1]

ium8w94xp

De mi terhelte meg a procit? Csak nem a petya vírus a háttérben? ;)

ium8w94xp

kaqkk007

dezsoe

Igen, és óvatosan használandó, mert van benne hiba, lézerrel kapcsolatban. Ezért nem is raktam ide a linket és változáslistát. Majd a következő. :)