Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

000000000

Nem lesz a kábellel gond, az IDC26 csatlakozó kiosztása úgy van, hogy ha az IDC26 - DSUB25 mama krimplet kábelt rádugod, akkor a DSUB25 oldalon pont azonos lesz a lábkiosztása a nyomtató portéval.

hyuekyh7a

Lehet figyelmetlen voltam ,de nem láttam a hotkey
gomboknál THCUP és THCDown lehetőséget, pedig nagyon kellene.

xfg6v697j

Szia Balázs,ment levél.

xabi

- Köszi, nem találtam az UCCNC macro függvényei között, van valamilyen bővített függvény leírásod ?
- Még mindig a macro-mal küzdök, nem áll rá az agyam a C#-ra, hogyan lehet egy inputbox ablakot nyitni ? (amibe csak számokat lehet megadni) (Mach3 ban is kínlódtam mire VBasic-ba megírtam, de most még jobban kínlódok :)

Amúgy én is DELPHI-ben programozom már vagy 10 év vannak ingyenes hasznos műszaki programjaim ha valakit érdekel :  

http://www.nyeste.hu/letoltes" TARGET=_fnew>Programok...

frkdv6dyr

[#worship] Ezek a progik nem semmik. Köszi nagy haszna lesz!!! [#worship]

frkdv6dyr

Ha a saját programodat akarod makróval futtatni és úgy adatokat bevinni vagy kiolvasni, akkor abban tudok segíteni. AllInOne varázslónak a Delphi kódját át tudom küldeni. Később ha kész lesz ide is felteszem a teljes forrást, csak jelenleg műhely építéssel küzdök.

svejk

No, azt a Gépiműködtetést csak megnézem!
Beregisztrálok most azonnal...

nffab2gnr

Én bénázok valamit el,vagy másnál is jelentkezik az a hiba a 1.0038 verziónál,hogy nincs tengelymozgás az irány nyilakra?
A monitoron megjelenő jog ablakból működik,az előző verzióban működik,a Mach3-ban is megy billentyűről,de itt nem.

xfg6v697j

Az mdi-ben maradhatott a kurzor.

nffab2gnr

...meg itta a kávét,most megyek és megnézem. [#wink][#wow1]

nffab2gnr

Visszatettem a 1.0036 verziót az tökéletesen működik.No majd a Balázs....[#wave][#nemtudom]

svejk

Ez azért van mert újjá lett varázsolva a HOTKEY funkció.
A régi beállításokat hiába másolod át, újra kell definiálni a HOTKEY-eket.

Én is megszívtam tegnap. :)

svejk

Kipróbáltam a HOTKEY funkciónál egy billentyűhöz rendelhetek több funkciót is, illetve több billentyű is elvégezheti ugyanazt a funkciót.
Ez így nekem nagyon klassz!

Az Input Trigger-nél is ugyanez a helyzet?

nffab2gnr

ez a megdöglött a tehenem...verzió,de már feltámadt.  [#violent][#wave][#taps]

svejk

Az volt a gond amit írtam?