Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

0i8bkxjf4

Na először is hagy szögezzem le hogy az alábbi hozzászólásomba nem az ArtCam ot akarta fikázni, nem is lehet a kettőt 1 lapon említeni.
Ami a lényeg ha 1 dxf et megnyitok AC ba és Vc ba akkor az AC már problémázik a vektorral amit a Vc simán megold.  
ahhoz meg nem kell nagy Ac tudás hogy egy 30 betűs táblát kimarj 90°Vbit el. ez a feladat nálam sokkal egyszerűbben és gyorsabban megvan Vc-ben és a cnc vezérlője se döglik meg a gkodba ellenben az AC val generáltéval  

Ui: És szerintem itt nem a postprocessoron van a hangsúly az már csak a szerszám pályát konvertálja a megfelelő formátumra de előtte a Vc ill AC csinál valamit és abból dolgozik a PP

Na nem akartam tul hosszu lenni sziasztok jogéjt

000000000

nekem hála meg van az összes vectric progi,és fullosan,és meg van az AC is,és az ismert modon,de nekem soha nem okozott,megnyitási problémát,és van olyan reliefem ami pl.120mb-os,és a Vcarve egyszerűen megszűnt töle létezni,de az Ac ette mint kacsa a nokedlit!kiváncsiságbol oda adnám,de,kicsit drága relief volt!:))az AC egy multi progi,és hobbysta  jo ha a progi 70%-át ki tudja használni!és egy dolgot nem kell,és nem szabad elfelejteni,az AC nevében hordozza hogy mire találták ki!!!!

sanka74

Sziasztok! Uraim, szerintem kár vitázni melik progi a jobb. Mindkettő nagyon jó a maga nemében, kinek mire van igénye ugya. Az tény hogy az ac-ben sokkal több mindent lehet állítani, de az is hogy nagyon nagy a gépigénye. A vc viszont egyszerű, akinek csak az kell hogy generáljon némi állítási lehetőséggel, teljesen megfelelő.Én már kombináltam is a ketőt, tehát akár ki is egészíthetik egymást....(professzor meg ne kövezzél az utóbbi kijelentésemért....)

43pbwjg8s

Csak meg fogom már nézni ezt a VCARVE-t is egyszer. :)
Csak hogy lássam min is vitatkoztok. :)

Egyébként én még mindig azt tartom, hog yminden rendszer jó... Legfeljebb az egyik az egyik irányban erősebb, míg a másik a másikban.
Mindig meg lehet találni a feladathoz legmegfelelőbb megoldást. Persze az ember nem tud megvenni minden szoftvert. Ez természetes.

0i8bkxjf4

Sziasztok

Kedves nádházi úr az AC a nevében hordozza igy van szerintem az jobban a 3d-s tervezésre van kihegyezve ebben profi és verhetetlen én az Ac tudásának ha 20% át használom.

0i8bkxjf4

Nem tudom hogy kivel lehetne egyezkedni Aspire téren akinek megvan és kicsipénzért tovább adná rám irhatna egy privátot

000000000

igy van pontosan,és alergiás vagyok az AC-ra,és nem kötekedésnek szántam,és Sanka jol irta,és jol látja a helyzetet mint Peti barátom.nem kell ilyeneken vitázni!:)))

sanka74

Sziasztok! Akinek gondja van jelezzen....aki nem jelez ugy veszem minden ok.

000000000

Szia nádházi!
Látom neked meg van a vcarve,megvetted vagy letőltötted valahonnan a licencet?Ha letőltötted nem tudod közkincsé tenni?

000000000

szia!ja,épp azon töröm as fejem,hogy a 6Gb-i relief gyüjteményem hogy tudjam feltölteni,hogy közkincs legyen belöle!:))))[#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2]

000000000

[#eplus2][#eplus2][#nyes][#nyes][#eplus2][#eplus2][#nyes][#nyes][#hehe][#hehe][#hehe]

000000000

Kedves Kollégák,

Valaki megszánna egy kis infóval, hogy a tudomány mai állása szerint melyik AC verzióval érdemes foglalkozni? Eléggé sok törés stb. van a köztudatban, és mintha úgy rémlene, nem mindegyik tökéletes.

ppxgww95

Pro 2008 build 151 nekem stabilan megy.

000000000

Köszönöm!

43pbwjg8s

Keresek Powermill 10-et, Angolt(!!!)
Választ magánba kérnék!
Előre is köszönöm!