Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

Bencze András

Az ATT progit ismerem, használtam és főleg ahhoz képest, DOS-os időkből származik nagyon jó. De RS232-n keresztül megy-e. Ill. csináltak-e hozzá megfelelő *.dll-t.

Bencze András

Mire gondolsz? Van lehetőségem kipróbálni? Az hogy DOS-os nem zavar. Ettől jelenleg csak a (LIN)-UNIX-os lehet jobb. (UBUNTU és társai.)

43pbwjg8s

PROE, 2 óra....
Még nincs kész, de lassan elindulok haza... Majd otthon folytatom.
Javaslatot, ötletet szívesen fogadok!

Remélem a hétvégén már marhatom. :)
Hostyán már nem múlik, mert nagyon nagyon rendes volt, és még ma megcsinálta a Z orsó anyájának a házát.

http://kepfeltoltes.hu/100713/star1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

43pbwjg8s

jah!
20 fokos maróra komponáltam!

besirkyjh

Szia  

Javaslom hogy igy tovább !

Ha nem tul nagy ( csat méret ) meg kaphatom ?

Naaaa...... lécci..

43pbwjg8s

Ha jól meléxem 110x70mm most.
Szívesen odaadom. De még adj egy kis időt, hogy befejezzem az oldalsó részeket!

A formátumot megbeszéljük, de lehet felteszem Depth map-ben (is) a mappámba. Akkor még a hozzá nem értők is két kattintással el tudják készíteni belőle a reliefet.

Na majd Ti kitaláljátok.

43pbwjg8s

A depth map-et olyan méretben készítem, hogy abból bármilyen méretet ki tudj majd hozni AC-ben.

besirkyjh

Rendben , köszönöm .

Ha kész jöhet.

000000000

Ezt az órát én nem igazán értem! 1/4  fordulatban 20 perc van?
Vagy mi ez?

43pbwjg8s

Ez egy övcsat Zolinak!
Nem látszik rajta? :)

Egyébként tökmindegy mi.
Akinek tetszik annak az ami.
Nincs funkció.
Még csak meg sem próbáltam gondolkodni miközben csináltam. Leginkább azon nem, hogy mi is ez.
Az érdekelt csak hogy tetszik-e avagy sem.

De hívhatod erőpróbának, hogy PROE-vel mennyi idő alatt csinálok meg egy ilyen izét.
Most már tudom.

besirkyjh

Szia  

PROE progival 2órai munkával......

besirkyjh

Meg elöztél:)

43pbwjg8s

RÁJÖTTEM!!!!!
Ez egy ORNAMENTUM!!!!

43pbwjg8s

Punktum!!!!  :)

000000000

Ja így már értem.  
Szerintem, jól néz ki! Ha ki lesz marva, légyszíves tegyétek ki a kész képet is!