Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

gsbwxanch

Próbálkozom.. :-)
Csak mostanában nem sok s szabadidőm...sokat kell rajzolnom. Csak Nem proE-el....pedig úgy tanulnám meg..., talán. :-) Meg tőled.:-)

43pbwjg8s

Menne az az anyagok segítségével is, amit kaptál.  
Az uj kolléga aki most jött hozzánk, egy hét alatt átrágta magát az egyik ilyen anyagon és már komoly rajzokat készít.

Csak tényleg időt kell rá szánni. (mint mindenre ugye)

43pbwjg8s

Külgy el egy rajzot!
Megnézem és utána végigcsináljuk együtt.
Persze majd ha lesz időd.

ki005gz70

Sziasztok !

Nekem obj formátumban bevitt 3d modell -nézegető/szerkesztő program kellene. Netet böngészve szinte semmi, ha mégis akad 1-2, akkor az vagy share, vagy trial verzió, vagy cracket nem mellékeltem hozzá :(

KI MILYET AJÁNLANA ERRE A CÉLRA ?
(ha nem szerkesztő, csak nézegető, és már annak is örülnék)

000000000

pedig van egy pár ilyen program!
rhino3d...solidworks...MeshLab....solidedge...ZBrush..stb ezek mind beszerezhetök google barátunkal!

000000000

A Blender ingyenes és megnyitja, vagy a GLC_Player de ez csak nézőke.

ki005gz70

Köszi, a glcplayert megtaláltam, az pont jó is lesz obj-nézegetésre. Köszi !

2vkx6unz

MeshLab. Ingyenes nézegető, szerkesztő.

000000000

Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni,milyen programot tudtok ajánlani 2D rajzolásra beméretezésre és persze egyszerű legyen a  használata.

000000000

szia!
szerintem probáld ki a solid edge 2d részét!
megtanulhato pár perc alat szinte a kezelése!
http://www.graphit.hu/downloads/SE2dLayout/SE2DDraftV102ENGLISH.exe" TARGET=_fnew>solid edge 2d
http://www.graphit.hu/downloads/SE2dLayout/ST2_2D_magyar%C3%ADt%C3%A1s.exe" TARGET=_fnew>magyaritás 2d
gyogyszer meg privi!

000000000

sziasztok
Solid edge felhasználok figyelem!

v20 felhasználoknál jelenkezet egy "0x248_error" jelentés az az elkészitet tervek kisebb nagyobb idö eltelte után nem voltak ujra megnyithatok igy hasznavehetetlenél váltak ezek az elkésztet munkák v20 verzionál!
Erre a problémára születet egy megoldás van egy programocska amivel ez a probléma meg szüntethetö az hasznavehetetlené vált elkészitet munkák meg mentésére!
kiss program jobb több verziora is v20...st1..st2 !
A bemutató video felvázolja milyen problémáról is van szó!
http://www.4shared.com/dir/aCIn8ILU/se_0x248_error.html" TARGET=_fnew>>>>>>se_0x248_error megoldása<<<<<<<
Remélni tudom hogy a sok kárbaveszet idöt megmenthetö ezel a megoldással!
üdv
jozsef

000000000

x4rhew5r3

Már nézem is...[#eljen]

000000000

Sziasztok!
Köszönöm a segítséget.

Devecz Miklós

Az alábbi problémával szembesültem:
Cut2d-ben generáltam egy marópályát.
Ha mach3 ... txt-ben mentem el, akkor hibaüzenettel leáll a szimuláció.
Ha g-kod ... tap-ban mentem el, akkor csak egy kis részlet jelenik meg a mach kezelőfelületén, és csak ezt a kis részt is hajlandó megcsinálni, pedig a cut2d felületen minden tökéletesen látszik.