Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

000000000

Jól néz ki. Tisztára Star Trek-es. Már korábban is feltűnt, hogy komoly művészi vénával rendelkezel. :D

43pbwjg8s

áá!
Nem kell etetni!
Nagyon jól ismerem a határaimat.
Egy szintig ok, de utána csak erőlködök.
Addig a szintig talán türelmesebb vagyok mint más és bátrabb, de amikor tényleg érzék kellene, na az nagyon ritkán jön szépen össze.
De hát ez van.

Az oldalak nem tetszenek... A közepe az ok.
De most ez van. A hétvégére jó lesz ez.  

Inkább csillagkapu. :)

000000000

Csak ne szerénykedj. Nekem tetszik. Sci-fikben látni ilyen megoldásokat, szerintem simán bedolgozhatnál a Lucas-nak. :D  Vannak CG-s oldalak, lehet hogy fel kellene töltened oda néhány hasonlót. Szerintem nagyon jól váltogatod a sarkos és az íves motívumokat, és a kis asszimmetriák is javítják az összképet szerintem.

43pbwjg8s

NE tudd meg, hogy eredetileg CG grafikus szerettem volna lenni. a CAd és a mérnöki munka annak az eredménye, hogy akárhog yjártam akkoriban a lehetséges helyet, senki nem hitt benne.
Még azok a régi POVRAY, DOS-os 3D STUDIO2-es, Imagine-es időszak. :)

De ez is olyan mint az 5 évvel ezelőtti tervek a lenikulárais technológiával..... (most ezeken alapul a passzív 3D TV) a 20 évvel ezelőtti városiTV hálózatos NET tervek....
Pénz nélkül, támogatás (akár csak lelki, vagy eszmei) nélkül semmi nem megy. Ez van

s7manbs8

Én már nem is mertem neki ilyeneket mondani, de úgy látom más is ilyen véleményen van. :)

s7manbs8

A filmesek is azért várják a sok-sok pénzt, anélkül sok minden dugába dől. :)

43pbwjg8s

Azt meg sem merem említeni, hogy ha jól emléxem 10-11 évvelezelőtt le lett írva a DAVID laserscannelés elve.... Még megvannak ezek a papírjaim eltéve a száűmításhoz.
Sajnos az alacsony szintű nyelvekkel soha nem voltam igazán barátságban. Azt nem volt kitől ellesnem.
Helyette maradtak a grafikus adatbáziskezelő fejlesztőeszközök.  
Legrégebben a sima BASIC volt amit el tudtam lesni innen onnan.

Mindig ez a része érdekelt mindennek.

Remélem most közelebb kerülnek majd. Csak... Egyre kevesebb az ember ideje sajnos, és egyre nehezebben vesz fel dolgokat.

Igazándiból ezért (ez persze csak egy kicsi része a dolgoknak) készítettem (készítem) a CNC-t, hogy ne akadjak meg olyan sokmindenen, ha beugrik valami. Az sem baj ha a segítségükkel az derül ki, hogy az elv, az ötlet elvetélt.
Már akkor is nyertem.

43pbwjg8s

Azért ott nem akárkik, és nem akármilyen tudással vannak most már!!!!
A komoly CG igen kemény tudomány már!!!
Grafikai, matematikai, természettudományi, fénytani, programozási.... és sorolhatnám milyen kemény dolgokban kell ahhoz otthon lenni, hog yvalaki egy produkciós céghez kerüljön. Mellette ugye megvannak a lépcsőfokok.
Például Pócza Zoli sem egyből került oda ahova került.
Én ezeklnek a dolgoknak a megtanulásából már régen kiléptem.
Nagyon nagyon sok az, ha nem ez az életed, a munkád a hobbyd.

De a játékfejlesztés sem egy könnyű kategória!
Ott is hasonló tudásalap szükséges.
Volt egy pár alkalom amikor grafikusnak hívtak volna játékfejlesztők, de aztán megértették, hogy én max rajzolni, modellezni tudok és tudták, hogy az nem elég.

Szóval ha valaki ilyenre szeretné adni a fejét... No az komolyan kösse fel a gatyát!!!

s7manbs8

Én még rajzolni se tudok, nem is írok játék programot. :)

hostya

Húú... Pajtás!

De szépen leírtad ezeket a dolgokat itt lentebb, egyre jobban megismerlek.  
Nekem mindig jól jön egy ILYEN ismerős. [#eljen]

43pbwjg8s

Állok rendelkezésére uram! [#worship][#worship][#integet2]

43pbwjg8s

Én meg hülye vagyok az elektronikához. Nos? Ki járt jobban??? :)

s7manbs8

frob

Szia mindenki, segítség kellene...régebben elkezdtem ismerkedni a solidedge st2 vel de abbamaradt... most nagyon goyrsan rajzolnom kellene benne pár dolgot és nem tudom hogy kell pl kiosztást csinálni... pl körkiosztást fokonként megadva.. marék likat kellene meg kisebb füleget kiosztani egy körön de valahogy nem jövök rá minek becézi eszt a solidedge, előre is köszönöm a segítséget