Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

000000000

Szia Mindenkinek!
Valaki igazán megmondhatná a "tutit:"cncsimulator -t használtam , volt egy win halál utána install most nem megy a progi: azt mondja inicializálási hiba 0xc0150002.Mi a gyógymódot? előre is kösz a válaszokat

000000000

Köszön most megint megy!(cncsimulator)Ha van rá kedved és időd szivesen olvasnám a miérteket.Akár itt akár magánban . (kargela@gmail.com) Még1x kösz!!!

43pbwjg8s

Effektíve, olyan függvényhívásokat használtak a programozók a szoftver írásakor emelyek ezekben a DLL-ekben találhatóak.
A crash-nál valamelyik ilyen file éppen "operált" és megsérülhetett.
Az ujrainstall temrészetesen rendbetette.

Szerintem legalábbis ez a helyzet.

000000000

A C++ fejlesztőeszközöket folyamatosan fejlesztik. A CncSimulator újabb verzióját a Visual Studio C++ 2005-el fejlesztették, míg az XP 2001-2002-ben jött ki, ezért csak a régebbi C++ függvénykönyvtárakat tartalmazza. Időről időre frissíteni kell. Ez a VC++ 2005 és a VC++2008 redist csomag.
 Olyan ez mint amikor az új programok a .NET 3.5-öt igénylik de neked csak a 2.0 vagy at 1.1 van alapból a gépeden. A fejlesztők rendszerint a telepítőcsomagba teszik ezeket a szükséges részeket ezért általában nem kell törődni vele.

000000000

Köszönöm [#worship]Most okosabb lettem

000000000

Eredetileg én is igy gondoltam, hogy v.milyen dll hiányzik de hát csak inicializálásról dumált velem.Most láttam mert szoltak az okosabbak, hogy "környezet " re van szüksége.De mégegyszer: köszöm a segitségeket.

43pbwjg8s

Vakegér kifejtette teljesen és tökéletesen!
Kedvelem olvasni a szabatos leírsait.

Bencze András

T. Urak! Isel C142-4 vezérlőhőz keresnék használható progit. A GALAAD-ot találtam hozzá a neten, de jó lenne inkább egy már kipróbált magyar nyelvű.

svejk

Van, de DOS-os...
Épp egy pár héttel ezelőtt kellett egy ilyen vezérlőt átalakítani MACH3 kompatibilissé, mert a gazdája kevesellte a program tudását.

2nbj3n5m

Tiszteletem.
Az ATT-cég forgalmaz magyarfelületes progit.
Neke 1994-ota van. Nem cserélném el semmiért.
Janko

000000000

Az ATT tudja az RS232(soros) portos vezérlést...?

000000000

Ilyen vezérlésem nekem is van..., ezek szerint át lehet alakítani MACH kompatibilissé?[#finom]

Miki2

Én ྜ-ban vettem tőlük egy gépet, és a vezérlője, meg a maró motorja még megvan.
Paralell portról megy, unipoláris vezérlő.
A kártyák bemenetén L297 IC, a végfok BD tranzisztorok.
A vezérlő program tényleg jó volt a maga DOS-os korában. Nagyon stabilan futott, soha nem akadt ki.
Azért a MACH-ot jobban szeretem.
Ezzel mégis csak azt csinálok, amit akarok.

svejk

Igen, és ráadásul úgy, hogy bármikor visszaállítható az eredeti állapot.