Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

yt36cm40d

ilyen kepekkel egyszerubb lenne dolgozni...
csak egy konverter kellene kepbol z depth..

43pbwjg8s

Nem a kép és a mód a lényeg!
Ha ilyen képpel lehet rendesen dolgozni (szerintem rendesen utána kell azért még ennek menni de meglátjuk), az sem zárja ki, hogy azt is el kell készíteni!
Az ugyanolyan nagy meló, mint pl amilyen nagy melókat Íjász csinál az ART-tal.

Ha csak a képnél marad az ember, akkor majdnem annyi amit csinál, mintha letöltené a kész reliefeket valahonnan. Ergo a modellkészítés, az önkifejezése és a ténylegesen saját mű elmarad.

sanka74

Sziasztok! Nem léptem le, csak ez most egy kicsit lassabban megy...mint eddig....

yt36cm40d

szia sanka megkaptad az e-mailt ?

yt36cm40d

Ment a valasz :)

sanka74

Szia!Igen és válaszoltam is...ezek szerint nem kaptad meg...vacakol a freemail..küldöm ujra...

yt36cm40d

en nemnagyon hasznalok freemailt pont ezert !

de a valaszom igen !

sanka74

Küldtem választ én is..

yt36cm40d

ok megkaptam es kultem is !
Udv : dnasun

000000000

Használta már valaki a Zbash programot? Ha már a szobrászkodásról beszélgettek. Én a Cinema 4d-t használom, de a Zbrash új lehetőségeket nyújt azért érdekelne.

43pbwjg8s

000000000

Ok Zbrush, de ismered is vagy csak a nevét tudod helyesen? :-)

000000000

Bocs, nem akartam szemtelen lenni!! :-)

43pbwjg8s

Csak tedd nyugodtan! Rámfér! :)

Azt hiszem az Ac topicba tettem egy linket egy bemutató videót a szoftverről.
De rengeteg található a Youtube-on, csak egyszerűen keress rá.
Alapvetően Sculpting (figyelsz elektron!!! Tanulok!!! :) és blob modellezési technikával tudsz vele modellezni. Jó cucc!
Olyan dolgokat készítenek vele, hogy... húúú

s7manbs8

Elég, ha az angol-magyar szótárnak jelentesz ! :)