Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

000000000

Youtube-ot már kiveséztem, már amennyire tudtam, angol nyelvtudás nélkül. Jó lenne magyarul tudókkal beszélgetni róla. Alapvető problémáim vannak vele. Pl. hozzákezdek modellezni, kimentem és ha ujra megnyitom, nem lehet a modellezést ott folytatni, ahol abbahagytam.

43pbwjg8s

Én olyan régen mem próbáltam már, hogy szeritem nem is ismerném fel a kezelőfelületet.
Sajnos én nem nagyon leszek neked segítség.
Nem is nagyon tudok az ismerettségi körömben olyatajánlani aki ezt a szoftvert haszálja profi szinten. :(
Egyébként nekem az Ac szórakozik hasonló módon.

000000000

Akkor megnézem az AC-ot, hátha jobban megy.

000000000

már többször irni akartam,hogy azt a bizonyos progit elég volna röviditve irni,mert már nemzetközi szinten fgyelik!elég ha annyit irunk hogy AC!!!!

43pbwjg8s

Vettem mester!
Igazodom innentől!

000000000

üdv!
És aki nem tudja mi az AC röviditése például egy új ember be téved ebbe a topicba hogy miröl is van szó!
sok mindenröl esik szó nem csak artcamrol legtöbbször!
AC az válto áramot is jelenthet!

43pbwjg8s

Én még nem rajzoltam váltóárammal, de izgalmas lehet. :)

ppxgww95

Nekem már sikerült. Két ujjam lenyomatát és a tenyeremen egy kis darabot sikerült "átrajzolnom". Valóban izgalmas volt (legalább 10000). :)

000000000

És mi van az A..C.. (tudjátok mire gondolok)nevű topikkal?

000000000

az már ugy marad,ha esetleg Varsáék át nem nevezik AC topicra!:)))nem kell ecsetelnem, hogy miért a figyelem elterelés!:)))[#wave][#wave][#wow1][#wow1]

sanka74

Sziasztok! Úton van felém a csomag...aki benne van érti...

0i8bkxjf4

Those will be the best memories  

Hey, hey, yeah, yeah

000000000

sziasztok!
keresek Aspire V2.015 trial verziot!
valakinek nincs meg véletlenül?

000000000

sziasztok!
keresek kiegészitö telepités vagyis egy aspire v2.015 trial verziot ehez a http://img210.imageshack.us/img210/3277/aspirey.jpg" TARGET=_fnew>>>>>>>>>megoldáshoz!!!<<<<<<<<<<

VViktor

Szia Tebis79. Sajna én eben nem tudok segíteni mert én nem nagyon használom.Csak kipróbáltam a linux alatt de nem igazán tetszett.Sajnálom hogy nem tudok segíteni ebben :(