Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

000000000

probálta stl de bevitelkor az sebe hozásem szagul pedig ismeri az se stl fájlt!
a rino ketö verziot felkinál mentés mésként stl fájlnál byneari vagy acsii de egyket sem tud mit kezdeni az se!
Amily a rinoba minden fájl kiterjesztés végig zongoráztam már a rinonál az se felé de eredménytelen let!

000000000

sajnos nem ez egy 3d wiev a proteusnak és ezt a ketö formátumot tudja csak modelként kiemelni 3ds és dxf !

000000000

De ha a Rhino megnyitja, akkor onnan el tudod menteni stl-be. Megnyitja a 3ds-t vagy a dxf-et nem? (Most épp nincs fent nálam a rhino mert nagytakarítottam, de ha jól emlékszem megnyitja mindkettőt.)

000000000

Itt a képernyőmentés a az SE-ben megnyitott modulról:http://kepfeltoltes.hu/100403/modul_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" TARGET=_fnew>modul
A 3DS-t megnyitottam a Rhino-ban, elmentettem STL-ként, majd megnyitottam SE-ben. Bár nem tudom mi érteme, mert a Rhino jobban kezeli a poligonokat mint az SE.

000000000

igen meg csak amit csinélok slt a rinovan nme nyithato meg se be mert megnyitás után nemtörténik semi az se be pedig ismeri az stl fájlt ez érdekes nagyon!
http://www.4shared.com/file/255964224/f139e89f/MODEL_STL.html" TARGET=_fnew>STL MODELL

000000000

SOLID EDGE VAN A GÉPEDEN?

000000000

Dehogy is! Van egy ismerősöm, akinek a szomszédjának elküldtem, és ő nyitotta meg. Egyébként ugyanő üzeni, hogy a te fájlodat is meg lehet nyitni. Megnyitáskor alkatrészként (normal.par) nyisd meg.

000000000

igen ugy szoktam csinálni hogy bele kel solid ege formátumba nyitni az import fájlt asm vagy part!
most felhuzom a se v20 is megnétzem abba nyilik e!

000000000

Sajnos nálam nem jön ösze valamiért STL se20 ban sem!!!
http://img109.imageshack.us/img109/2721/se20stl.gif
ismerösöd mivel nyita meg és milyen verzios programal???

000000000

SE20. Próbálj meg egy másik eredetű stl-t megnyitni. Ha nem megy akkor a hiba az ön készülékében van.:)

000000000

sebaj azért köszi hogy probáltál segiteni!

000000000

Nincs mit. Legalább láttad hogy lehetséges.

frob

hát igen gyakorlás nem árt :D
de azért jó lenne valami tanfolyi , gondoltam rá hogy majd ha megyek szépen felveszem videóra, már ha megengedik :)

Riboga

Talán segít, az SW nekem megnyitja, de az alábbi hibaüzenettel: " Egy felület lapka normális probléma található az egyik felületlapkán a fáljban"

udr95i4vu

Mondtam már, hogy hadjátok a pi...ba azt az SW.Nem jó az semmire!
Használjatok már egy rendes Cad programot.Mondjuk Solid Edge-t !!!![#nyes]