Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

sanka74

600 mega, meg 100Mbps kapcsolat sebesség, de a feltöltés lassú...kb 5 óra hosszúságú...de most megpróbálom,filepostával ott lehet bármekkorát..

000000000

Jónapot mindenkinek! Némi szakmai segitséget, tanácsot szeretnék kérni a hozzáértő uraktól. Müszaki modellezéshez és rajzok készitéséhez a Solid Edge v20-at használom, DE valamijen oknál fogva a régebbi file-okat nem tudom megnyitni. "Inkonzisztens érvénytelen státusz 0x248" hibaüzenet jelenik meg. Esetleg valakinek van valami tippje, hogyan lehetne orvosolni a problémát???

000000000

Nem kóser licenszes progival készültek, ezért a 2 hónapnál régebbi fájloknál kiírja. Sőt a helyzet egyre rosszabb lesz, el fognak tünedezni dolgok. Ha kellenek a kész modellek, mentsd el valami független formátumban (dxf, stp) mert beleír a fájlba is, és kóser progival sem tudod megnyitni. Ne parasolidba, mert azt is ők fejlesztik, és abba is beleteszi. Ha nagyon fontos akkor lehet orvosolni: jelentkezel a szoftverterjesztőnél, ők ki tudják javítani de kényelmetlen kérdéseket tesznek majd fel. ;)

000000000

hello!
ezt a hibával énis találkoztam már és egy megoldás van rá v21 licenszt ad oda a v20 verzionak és nyitni fogja vigan a pár honapja elkészitet projekteket is ez nálam bevált!
ha gondod van v21 licenszelésel keres meg mailben!

nyiszi

Üdv Mindenkinek!
Nem tud valaki olyan stl nézegető progit ami tud előnézeti képet, de nem csak akkorát mint a Minimagic?

yb8iik8sz

Szia!
Minimagic-t nem ismerem.
Módszerem,hogy azzal a progival nézem stl-t, amelyikel dolgozni fogok rajta.
Tulajdonképen miért kell előnézni?

nyiszi

Szia!
Azért kéne előnézni mert sok meglévő ilyen stl-em van.És,hogy válasszak közülük nem akarnám mindet megnyitni.

nyiszi

A válasz gomb lemaradt.  

000000000

nyiszi

Köszönöm szépen.
Ez csak fizetős?Nincs valami okosság?

nyiszi

Ebben van előnézet megnyitás nélkül?Vagy csak én nem találom?

000000000

én nem vetem meg,de egy 20 dolcsis progi,és sokan használják!én izombol,zsigerbűl,mindenbűl utálom az stl fájlokat,és kerűlöm mint ördög a tömjént!:L)))egy barátom ezt a progit használja az stl-hez,és majd érdeklödöm nála a használat mikéntjéröl!:)))

yb8iik8sz

Sziasztok!
Ha valaki tud kérem segítsen.
Ahol piros(képen),ott tényleg fel-alá megy a maróm.De én ezt nem kértem oda,rajzon sincs,miért kapom?

nyiszi

A 20 dolcsi nem sok érte ha tudja amit szeretnék.De sajnos én nem találom benne.
Valószínű,hogy bennem van a hiba.:)

000000000

Valószínűleg épp annyi hely maradt a pályák között, hogy a maró beszurkálhasson. Változtass keveset az oldallépésen, vagy a pályatűrésen.