Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

D.Laci

Természetesen lesz!
Hobbysta önköltségen... 8000ft/óra
Jön a gáz számla meg a villany, valamiböl fizetnem kel... :)  
5% nyúgdij emelés volt :(

svejk

Akkor támogatói díjként még 2 métert hozzányisszantok a kábelekhez :)

D.Laci

+2m kábel??? Azzal már prémium előfizetővé lépszelő!!!  :)

43pbwjg8s

000000000

Nem tudtok ajánlani egy free STL nézegető progit, ami Win98 alatt is fut, és nem utálatosan nagy (>5MB) a telepítője?

000000000

DLaci oldalán van az SMC MILL , nagyon egyszerű és jó kis progi, én is használtam.Free!!

43pbwjg8s

10.8 MB már sok?
http://www.imfreeware.com/stl-viewer-P16797.html" TARGET=_fnew>STL Viewer free

Egyébként én továbbra is a mimimagics-et ajánlanám.

000000000

Köszi, de ennek meg valami mscoree.dll hasfájása van indításkor!:)[#lama]

43pbwjg8s

Fel kell tenni hozzá a rendszerre a NET 1.1-es keretrendszert.
Az tartalmazza.
De külön is letölthető  http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?mscoree" TARGET=_fnew>dll-files.com

000000000

helló Kiskázé holnap megy a haverom a táppénzről vissza melózni én tegnap a helyi MÉH telepeket (3)végigjártam 2 cm-es van mindenhol van 3 cm est is találtam de volt rajta 1 vagy két 6-os furat géppalkatrész volt...holnap mindenképp írni fogok remélem sikerrel jár a dolog

000000000

Ezt már közben próbáltam, de azt hiszem feladom...
Köszi a segítségedet, hátha találok egy olyan nézegetőt, amihez ez a dll nem kell.

000000000

Sziasztok!

A cut3D-ben a szerszám-adatbázisban csak egyenes és gömbvégü szerszámokat lehet definiálni...
Fokra köszörült gravírtűhöz lehet marópályát generáltatni v.hogy?

Mi lehet a megoldás?
Görcsölt már ezzel valaki?
Üdv!

sanka74

Én ezt ugy teszem,hogy a legvékonyabb gömbfejű maróval generáltatok pályát.Van asszem 0,00625colos..és a marásnál pedig próbálok minél hegyesebb tűt használni.

sanka74

Egyébbként van egy db garavír is benne.

0i8bkxjf4

Csak azt nem lehet se választani se újat csinálni pedig nem lenne rossz