Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

43pbwjg8s

Én egyet tanácsolnék azoknak akik szeretnék ismerni ezeket a szoftvereket:
csinálni csinláni csinálni!!!!
Csak igy fogjátok megtanulni.

Atóól hogy valaki elkéri a szoftvert és az oktatóanyagot, nmég nem fog profi modellezővé/tervezővé válni!!!

sanka74

Sikerűlt megskubizni?

279nwbpsa

Szervusz Sanka!
Igen,megnéztem.Ilyesmiben törtem a fejem.
Eddig nem foglalkoztam ilyesféle dolgokkal egyáltalán,úgyhogy nem tudtam merre induljak.
Annyi féle programot megnéztem,hogy már bele is keveredtem némiképp.

sanka74

Az inventorban ha jó a 7-es verzió tudok segíteni..

279nwbpsa

Bár kaptam az ügyben időközben segítséget,de azért írtam Neked.

yb8iik8sz

Ez biza, így vala. Ahogy Péter írja.
És ha tényleg csinálja az emberfia, pár hónap alat még a "nagyokat" is be lehet tólni fejbe.
Bár van amivel már egy éve küzdök és még mindig sok újat találok benne.
De segítségel minden könyebb! (ha van)

279nwbpsa

Hát,a tudás nem csak úgy jön.Azért tenni is kell.
Tanulni,gyakorolni.Általában nem keveset.
Csak hát az első lépésekhez nem árt egy kezdő lökés néha.Azt már látom,hogy ez esetben jobb lett volna,ha nem a saját fejem szerint szerencsétlenkedek,hanem előbb itt kérdezek.  

udr95i4vu

Solid Edge !!!Szerintem komoly , kezelhető és jó program!!
üdv

sanka74

Üdv!Megkaptam,most tölt,ha minden jól megy kb 13 órára fel is tölti.....fileposta,lesd a "galambot"...

sanka74

Az előbbi Tamásnak szólt...lemaradt a válasz gomb,bocs..

sanka74

Áááááááááááá..nem ment fel,megszakadt a kapcsolat..most meg már nem tudom elindítani,mert kb 6 óra mire felmegy...Legközelebb hétfő délután lesz netem,akkor megpróbálom ujra,ha még nem lesz késő....

besirkyjh

Szia  

Mekkora az a file hogy 13óra alatt akar fel menni ?
Ma reggel töltöttem ugyan oda 375Mb-ot és 11perc alatt fenn volt .Azt hiszem 400Mb-fölött nem is enged feltölteni.
[#fejvakaras][#confused]

43pbwjg8s

13 órá(RA!!!)

besirkyjh

Szia Peti

Elvileg pedig tudok olvasni ,de csak elvileg.

Akkor vakarom tovább a fejem .

[#fejvakaras]

279nwbpsa

Nos.én még csak most kerültem gép elé.
Pár napja elkapott valami vírus(vagy csak egyszerűen megfáztam)és azt hiszem tegnap este,illetve ma tetőzött a kórság.
A jó szándékot minden esetre köszönöm Sanka Neked is és Plk-nak is!