Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

sanka74

Az lehet, igazad van.Nem emlékeztem pontosan.Nekem már nincs is benne...

43pbwjg8s

Szia!
Nagyon köszönöm.
Lehet érdemes lenne egy modellt küldenem, hogy lásd, lehet nem is baj az a 6-os furat, mivel leszen rajta ilyesmi.

000000000

ok küld el hátha éppen bele esik én nem is hittem hogy ilyen nehéz 2cm nél vastagabb alut szerezni... vasból van mindenhol mindenkinek alu...

D.Laci

Most nagyot csalódtam benned!
Azt hittem , hogy 10 perc alat faragsz egyet DOS-alá. :)

000000000

Annyira ne csalódj... Van saját grafikai szimulátorom, csak a naponta megjelenő új xxx memóriafaló formátumokból van elegem ebben az "ökör" virtuális világban!

000000000

Hol a halban van a gravírtű?:-)

Kipróbálom a gömbfejűt, bár a gravírtű kúpossága nem tudom mennyire fog bekavarni...meglátjuk...

Köszi!

43pbwjg8s

Semlegesbe teszem a képeket!

ukcge40u

Ideje haladni a korral.
A 64 mega mellé tegyél be még vagy 512-t... :)

000000000

Tudod van az a mondás, ami nem fér el egy floppy lemezen, azzal nem is szabad foglalkozni!:) Csak az a baj, már lassan floppyt sem kapni a boltokban. A mai óvodás gyerek kattint egyet a digitális fényképezőjével, és akkora "lepedő" keletkezik egy képnél, amiben egyébként egy regényt lehet írni ASCII kódban.

sanka74

A többi közt volt nekem is addig mig el nem tűnt....

VViktor

Sziasztok Mesterek. Esetleg valami nem tud olyan programot amivel lehetne bögrére gravírozni? Mert eddig csak a cncgraf-ot találtam,de az is csak íves felületre jó nem körre.

besirkyjh

Szia  

Ha joltudom az ArtCam2008 tugyja .

Gyürüt tud az biztos .

bmejdz9nu

http://www.vectric.com/WebSite/Vectric/vcp/whats_new/vcp_v5/whats_new_overview.htm" TARGET=_fnew>Megjelent a VCarve 5.5.... Már forgatót is tud!!! Ingyenes UPG 5-ösről...

http://www.vectric.com/WebSite/Vectric/vcp/whats_new/vcp_v5/images/New_VCarve_logo_V55.jpg" border=0>

yb8iik8sz

Szia!
Bögre gravírhoz,gondolom,4axis gép és cam szükségeltetik.Vagy marad az íves felület.
Én azt szeretném kérdezni, hogy a bögre pontos méretét,hogy veszed le.Vagy csak henger?
Próbálkoztam hasonlóval(kicsi réz locsi kanna)magam forgatva.Mivel nincs szkennelem, már a rajz is csak-csak lett pontos,a többi meg egy katasztrófa.

000000000

Üdv. Nálam egyes daraboknál bevált, hogy több nézetből fotót készítek és beteszem a Rhinoba háttérnek. Támogatja az igazítást,skálázást is. Ezután körülrajzolom, majd a görbékből újraépítem a testet.