Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Na azt még nem próbáltam.

besirkyjh

Szia Elekrton

Igen haszmálom a Skechup-ot de a free verziot .Tervezéshez használom és erröl veszem le a méreteket .Mivel hogy free ezért nem enged expotálni és menteni is csak saját ( CAM által használhatatlan ) file-ben ( skp ) ment .
Szerezni kell egy full verziot és azzal szépen lehet DXF-ben exportálni azt meg minden CAM meg
 eszi .Pl: Cut3D vagy az ArtCam is .

[#integet2]

besirkyjh

Szia Peti  

Ha a free engedi kifogom probálni ( kell hozzá kalera ? )

[#conf][#nemtudom]

s7manbs8

AZ is jó, ha valami t felvázolok vele és a méreteket odaírom, kinyomtatni rajzot, lehet vinni az asztalos mesterhez aki azután ki tudja szabni az MDF vagy akármi anyagot, hamar meg lehet vele rajzolni.

besirkyjh

A mappámba tettem Neked valamit .

Letudod tölteni ?
[#kuss]

s7manbs8

Megnézem várjál.

s7manbs8

Van telepítve a gépemen. Vagy az mi ?

besirkyjh

A "google skechup 6 vagy 7 a free.
Ami a mappámban vah az 4.xx 500 munka orát enged .

[#integet2][#eljen]

s7manbs8

A 7 est tettem fel nemrég.

besirkyjh

Az is free ? ( azt hiszem igen ) .
Tudsz exportálni?

s7manbs8

Gondolom igen. Vagy még igaz nem próbáltam olyat.

besirkyjh

Probálj exportálni ha nem megy ott a mappám .
Holnap leszedem .

[#integet2]

000000000

Sziasztok!  
Egy V24 nevű programot keresnék, amivel az RS232-es soros adatátviteli csatlakozó (CNC-gép) és a PC COM2 (vagy COM1-es) soros portja közötti összekötetés soros adatátviteli kábellel meg tudom oldani.
Egyszerűen nem találom sehol :(

43pbwjg8s

kamerára gondoltál ugye? :)
Egy sima webcam elég, Csak ki kell nyomtatni a markert. Elvileg van külön AVmedia player.
Én azzal nézném meg.
Hátha kedvet kapsz Te is az Augmented Reality-hez. :)

Nézzek teljes verziót nektek?

43pbwjg8s

nem csak axiális mozgásá alakítja, hanem teljes kameramozgás követésre!