Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

Nemes Mihály

De ez sem lessz Kutya!!![#guluszem1][#crazya]

http://cnctar.hobbycnc.hu/Nemes%26Nemes/doksik/ssssssssss.jpg" border=0>

43pbwjg8s

Jézus! Hogy mik fognak itt születni! :)
Tényleg nagyon egyszrűen kezelhető és jó szoftver.
Köszönöm Sanka hogy segítettél!

Nemes Mihály

Hát ha lenne egy pár moddeled szivesem fogadnám !!   :D

Nagyon nagyon egyszerű progi!!!  Már mint kezelhetőség szempontjából!!!

besirkyjh

Szia Péter  

Nagy az öröm ,megmondtam elöre .

Attol még a 3D-s programot meg kell csinálni ez a szerszám pályát csinálja meg és ami a lényeg szerszám cserenélkül is tud nagyolni .
Legalább is a demo ezt csinálja .

Van a listájában egy vitorlás illetve egy hal ezek négy oldalrol megmunkált darabok , valaki probálja már ki hogy ilyenkor kéri a forgatót ?
[#nemtudom]

43pbwjg8s

Szia Zoli!
Engem még kérlek ne kérdezz a programmal kapcsolatban! :)
Most jött meg az orsó a Z hez (köszönöm Ádám!) ugyhogy jó lenne azon gondolkodnom.

HA egyszer ugy lesz odőm szívesen megtanítanám bárkinek a PRO/E kezelését. Nem nagy dolog. Pár nap alatt profin tudnátok kezelni.
De ehhez hely is kellene (mondjuk topic) amia húzósabb az az idő, valamint az, hogy ne kelljen attól félni, hogy esetleg bántsa a forgalmazó s oktatásokat tartó cég érdekeit. Jó barátságban vagyok velük szerencsére és nem szeretném ezt elrontani.

De ha van ötlet megoldhatjuk valahgy. Ha más nem online. Megesett már többször is. :)

43pbwjg8s

MIsi! Megnzem mit tudok adni. Sajnos az én munkáim ugye nem az én munkáim, hanem a cégé, ezért megharapnak ha kiadom a kezemből.
De szétnézek én is free modellek után, de szerintem Ti is megtehetitek.
Nem néztem milyen interface van a C3D ben. Ahhoz illeszkedőt kell keresni valahol. Biztos van olyan hely ahol találhatóak free modellek.

43pbwjg8s

A vitorlás még messze nincs kész. Várom a "mgrendelőt", hogy elmondja majd milyen legyen a modell. De Ő is csak egy találkozójuk után tud majd potnosabbat mondani.

Például az szerintem félig meddig publikus lesz (ha nem elnézést) mert valamelyikőtökkel szeretné majd kimaratni a szerszámokat.

besirkyjh

Ejha  

Tegnap volt valami kis [#pias] a nagy bánatban ?

Nem akarlak zavarni de az a vitorlás az nem az a vitorlás .

Amiröl én érdeklödöm az a Cut3D-ben már levan modellezve , és az érdekelt volna hogy a négy oldalt hogyan munkálja meg .
Ha Te még nem nézted biztos van valaki aki már kiprobálta ezt a részét ( is ) .

Egyébbként a Sketchup 3D-s  file-at megeszi szépen .
[#rolleyes][#nevetes1]

43pbwjg8s

ohhh. bocsánat!
Elkavartam valamit.

Igazándiból Misinek akartam a modelleket mondani.  
Bocsánat!

0i8bkxjf4

Következő Honapban össze dobhatnánk a Vcarve pro ra is

sanka74

sziasztok! Ujra mükszik az oldal...hm..Igen sztem is nagyon szuper ez a progi,egyszerű és negyszerű...van egy oldal a cnc free asszem ahol vannak stl-ben 3d alakzatok,igaz hogy most csak karácsinyi témájúak.....

43pbwjg8s

Zoooliii!  
A sketchup 3D nem igazán nemzetközi rajzcsere alapszabvány!!! :)

43pbwjg8s

Free STL modellek találatók itt pl, persze eléggé szét kell nézni, hogy tetszetőset találjon az ember ingyé!
Ugye STL-t pedig olvas a C3D.

http://www.exchange3d.com/cubecart/3D_catalog_page_1_lookfor_free%20stl%20models.html" TARGET=_fnew>Exchange 3D

43pbwjg8s

Ez talán az ami csemege lehet:
http://www.littleredwoodshop.com/Free_STL_Patterns.html" TARGET=_fnew>Little Red Woodshop

besirkyjh

Nem bizony ,de ingyenes és könnyü vele rajzolni és a C3D meg szépen generál hozzá szerszám pályát .[#crazya][#rolleyes]