Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

sanka74

Akkor szerda este 7 óráig várok,aki addig jelentkezik benne lesz,után már nem fogadok jelentkezőket,mert visszautalgatni elég macerás,keresni meg nem akarok az üzleten..És annyi jut fejenként akik addig írtak nekem e-mailt.üdv.

000000000

Én találtam  vcarve torrentet (3-as verzió),de nem indul el a letőltés.Nem tudom miért?találtam egy cracket is,de az is hibás,lehet,hogy az vírus volt?A c konyvtárban létrehoz egy crack.exe filet,aminek hossza 0 byte.

sanka74

A vectric progikhoz nem lehet hozzájutni csak ha megveszed....Mégpedig sztem azért mert amiket le lehet trial versióként tölteni, azok mások mint amiket meg ehet venni....

000000000

" tanulhatnának tőlünk szép nagy házban űldögélő emberkék"
Nem kell azoknak... Lásd számla nélküli juttatások megszűntetésének egyöntetű leszavazása. Bocs, nem politizálni akartam, csak ugye itt is valami költségoptimalizálásról van szó :))

sanka74

Én az összefogásra gondoltam,egy közös cél érdekeében, ami mindenkinek jó(?...sok mindnekinek...)

000000000

Azt én értettem is, csak kissé ironikus a párhuzam :))

6i8d9axkg

Hello!

Ha menne akkor én is jelentkeznék.
Küldtem levelet légyszi majd írj!

Köszi

sanka74

c3d/19.Várjak szerdáig?

279nwbpsa

Persze!Akkora már egy sör árából megússza mindenki! :) [#nyes]

279nwbpsa

Hoppá!A r lemaradt.

ukcge40u

Miért is ne?
Hajt a tatár? Nem. Akkor hova kapkodjunk... :)

yb8iik8sz

Mindenképpen.(nagyon komolyak a számok)

sanka74

Most már ne jelentkezzen senki,lejárt a határidő, nem fogadok több jelentkezőt.E-mail megy aki eddig jelentkezett.Üdv.

sanka74

A neveket irja oda mindenkia közlemény rovatba.........van két utalás név nélkül!!!!!!!!!![#boxer][#boxer][#boxer][#boxer][#boxer][#boxer][#boxer][#boxer][#boxer][#boxer]

Nemes Mihály

Helló az eggyik én voltam   csak C3D tranzakcio  van feltüntetve  a közlemény rovatba!!   de az utalási névnek szerepelnie kellen!!