Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

yb8iik8sz

Péter, ez lehetséges. Nincs egy éves tapasztalatom, ráadásúl ami nekem, azzal biztos, hogy már többen beregeltek.
'Valaki ránézhetne vectric oldalon'.

Nemes Mihály

Hát ne is tudom, elég egyszerű ezt ki küszöbölni!!

nem kell net akkor mikor használod !!! és egy ember mindig frissít és meg is van mindenkinek!

Szerintem.

Nemes Mihály

Nincs meg valakinek a Vcarve?

yb8iik8sz

Mit Péter ír, lehetséges, mert írja az infó is, bár még az írás szerint említett "nemsokára", semmit nem kaptam, igaz kb. fél éve van meg.
Ráadásúl többször is regeltem, a figyelmeztetés mégis mindig feljön.
Amit Mihály ír se rossz, de a netet mindig kikapcsolni? Én megigérem, de szoktam hibázni. (szerintem mások is)

bmejdz9nu

Semmilyen torrenten semmilyen Vectric program... ez egyszer érdekes...(?)
Évente (állítólag) lejár és reggelni kell újra... de ennél furfangosabb a dolog állítólag...
Nekem Cut2D van (vettem)... még csak szintén fél éve...

De tekintsétek írásomat semmisnek... nem akarok beleszólni...

sanka74

sziasztok! Igen én vagyok a kaszás..öö kasszás.Eddig 5-en jelentkeztek e-mailben, válaszoltam is mindenkinek, velem együtt hatan vagyunk.A freemail megujul, így nem ment el minden levelem azért próbálgattam annyit.Bocs érte! A jövő hét szedáig-csütörtökig várom a jelentkezőket,és annyi fele osztunk ahányan vagyunk.A lényeg: 65 ezer bruttó az ára, ma délelőtt irta  T. Hála és köszenet a fórumtagok ilyen módon való támogatásáért.a másik: Senki se regisztáljon a neten ez a lényeg a dologban mert akkor az eladónak lesz ez nagyon kellemetlen.Az évenkénti lejáratról most olvasok tőletek elsőként, meg kérdezem...Tehát várom a további jelentkezőket.Neveket nem akarok ide kiírni ha nem baj,da he nektek ok. akkor megteszem.természetesen csatolom majd a magyar leírását is a proginak majd ha eljön az idő.

sanka74

A másik lényeges dolog: Cd-n kapja meg a vásárló és licenc kódos....ezért osztható..

ukcge40u

yb8iik8sz

Term, magm is. 7  
Ksznm intézést.

000000000

amugyha már ha belepofázhatnék ebbe a vásárlásba,akkor miért nem az aspirére hajaztok???vagy nézzétek meg az ucancam progit!:)))

yb8iik8sz

Mihály! Most esett le tantusz, net be lehet kapcsolva, csak ne regiszt. Ezt már tudom betartani.

sanka74

Eddig az állás:C3D/8.
igen Plk, Te is Írtál nekem, a hatban Te is benne voltál akkor.Akit érdekel jelentkezzen.Aspier?Az a következő projekt lesz...[#hehe][#hehe][#hehe][#hehe]

000000000

ott már jobban ki kell nyitni a brifkot!:)))amugy vásároltam nem rég egy kis semmi szoftwert,és az érdekessége,hogy csak 3x lehet telepiteni!utánna game over!:)))itt nem lehet valami hasonlo trűkk???[#worship][#worship][#worship]

yb8iik8sz

Aspire-t felrakni nem sik, de elolvas, ArtC-hez hasonló, szerintem ArtC jobb. Ucancam kínai.
Nekem egy Zbrush-ra + Type3-ra fáj a fogam.
(megjegyz:forgatós megolható 3dsmax+ArtC-vel is, de az biztos, hogy C3d-vel a legegyszerübb)
A legegyszerübb az lenne,ha ArtCam tudna olyat az origóval(wcs),mit minden rendes Cad progi. De nem tud!)

sanka74

Az AlphaCam-et ismered?az tuti mindent tud.Német vagy angol.