Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

bmejdz9nu

Egyébként Svejk volt aki a Gcode láttán "megérezte" a bajt a (írt privátban), a hiba lehetőséget... Köszönttel neki!!!

sanka74

Üdv! Meg lehet tudni hogy mennyibe kerűl a cut 3d teljes verziója és magyarországon beszerezhető-e? Köszi.

besirkyjh

besirkyjh

Már megint nem jelenz meg az irás .

Az ára : 70625ft/db  
Bp Kiss Ernö utca[#eljen]

sanka74

Köszi szépen! Gondolom +áfa....a kugli megtalálja  pontos címet?

sanka74

Akkor ezt Te használod.Vélemény?Nekünk 3d marásokra kellene,alakzatokra zsebmarásokra,szerkezeti marásokra.

sanka74

ok.Leesett...megnemnevezhető cég

bmejdz9nu

http://www.vectric.com/WebSite/Vectric/vcp/whats_new/vcp_v5/whats_new_overview.htm" TARGET=_fnew>Már megjelentaz 5-ös verzió.... Gondolom már azt árulják... ott.. kicsi ernő bácsi steet-en...

http://www.vectric.com/WebSite/Vectric/vcp/whats_new/vcp_v5/images/New_VCarve_logo_V5.jpg" border=0>

besirkyjh

Igen , ott , és ez már a brutto ár .

Nagyon nagyon sajnálom de nem használom , viszont a demoját kiprobáltam és tetszik nagyon .
[#eljen][#papakacsint]

bmejdz9nu

Akkor hoznál nekem is egyet?:) Ha tényleg csak bruttó 70625Ft...A Vcarve V5

yb8iik8sz

Olyat lehetne esetleg, hogy többen együt Cut3?
(vagy megveszem,mint cut2d (40e),azt odaadom mindenkinek ki kérte, azt megköszönni csak Agabor tudta).

yb8iik8sz

Bocsnt. + Sándor. A sokból.

ukcge40u

Rám gondoltál?
Én hálás is vagyok nagyon. [#worship]
Csak nem mindenkinek ugrik be a nevem...[#fejvakaras]

besirkyjh

Akkor hoznál nekem is egyet?:) Ha tényleg csak bruttó 70625Ft...A Vcarve V5  

Nem tudom honnan vetted a V5-öt ?

A kérdés ugy hangzott  hogy :
Üdv! Meg lehet tudni hogy mennyibe kerűl a cut 3d teljes verziója és magyarországon beszerezhető-e?  

Erre válaszoltam és azért töled mert a kicsi ernö utca ismerös lett Neked .

Tehát még egyszer a VCarve Cut3D program ára :70625ft bruttoban .
[#confused]

yb8iik8sz

A Sándornál, rád (elnézést). De semmi hálára nincs szükségem, (félre ne értsd), egy sima thx,V ksznm, is megteszi.
Szerintem sejtik (vagy még azt se)kikr gondltm.
Én meg egy marha vagyok, hogy egyálltalán foglalkozom vele.
De ha valaki mégis Cut3d, én szívesen társulnék.