Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

000000000

Szia Plk!
Tényleg így van, köszi! Az 'on'-t nem próbáltam. Végülis logikus, hogy az iside stb.-nek nincs is így értelme open vectornál.

000000000

Szerintem nem azért variál a Z-vel, mert hibás, hanem mert ő egy 3D művészkedő program.

000000000

A z tengely azért variál,mert ez csak menthető demo és csak "v" marásra képes,így a kontur irányában csökken a mélység(azaz a z tengély fokozatosan kiemel)ezt sajnos nem lehet korigálni.illetve nekem ugy sikerült,hogy pl 0.3 tizedes marási mélységet adtam,majd a machban több menetes marással probálkoztam, az első mélység 0.1 volt s ezt tartotta is. üdv

sanka74

Sziasztok! Az AlphaCam-et ismeritek?
Tényleg jó a cut3d,a levelet már ki is martam vele,és tud Inventor fájlokat is fogadni,persze neki megfeleő formátumba mentve,csak hát nem lehet pr.-re küldeni...

000000000

A demo változatról van szó?

sanka74

Igen sajna a demo cut3d -ről van szó.Az alpha az nem.

tfpk6pks3

Sziasztok!
Meg tudná, nekem valaki mondani, hogy az EdgeCam-nek van-e olyan posztprocija, amit jó étvággyal fogyaszt a Mach?
Jah..... és melyik az.... (ha van)

Köszi hogy legalább elolvastátok....   :)

f35ezvjs

Szia !

Küldj egy E-mail címet!

f35ezvjs

Szia  
Hívj fel telefonon megtaláltam
amit keresel!

svejk

Ezek szerint ez szupertitkos dolog :(

f35ezvjs

Nem titkos csak nem publikus. :)

svejk

Értem, végül is nem mindegy igazad van...
De akkor írhattál volna neki rögtön magánban  és akkor nem csigázod fel a többiek érdeklődését:(
Vagy ez egy ingyenreklám féle??

7vpav5d32

A Fanuc3x.mcp jó a mach-nak csak a kód elejéről ki kell törölni az N4 előtti sorokat.

7vpav5d32

Persze azért nézzétek meg ott van e a József honlapján!!![#vigyor2][#nevetes1]

f35ezvjs

Nem vagyok irígy mindet odaadok mindenkinek amim van, természetesen a cél érdekében csak kérje és adom de ezeket csak privátban.